БЛАГОТВОРИТЕЛНИТЕ КАУЗИ НА NATURA BISSE BARCELONA ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

Дата: 12 Януари 2018г.

Фондация Рикардо Фисас Natura Bisse е организация, създадена през 2008 г., когато Рикардо Фисас и Глория Верже, основатели на испанската козметична компания Natura Bisse, успяват да фокусират своите усилия за разработването на проект, който се е развивал в продължение на много години.

Natura Bisse дарява 0,7% от печалбата си на Фондацията и също така помага за финансирането на проекти, които гарантират благосъстоянието на нуждаещи се. Фондацията разработи програма за естетическа грижа, необходима на хората, подложени на онкологично лечение, и си партнира с организации, които работят в тясно сътрудничество с групи в неравностойно положение, чрез
програми за социално подпомагане.


Последното събитие, в което Natura Bisse взе участие, беше представянето на най-новата колекция от картини на Ким Маккарти в галерията "Морган Лемън", Ню Йорк. Сред гостите бяха: Блайт Данър, Марта Стюарт, Бренда Вакаро, Джоел Грей, Джон Макнеро и Пати Смит, Ерик Рот, Джеймс Брукс, Брук Шийлдс, Памела Фиори, Джоана Касиди, Мартин фон Хаселберг, Дезире Грубер, Пейдж Питърсън и Майкъл Грейъс.

Няколко дни по-късно на откриването на TEFAF New York Fall в парка Avenue Armory място зае кауза за набиране на средства от най-забележителните колекционери, филантропи и лидери в областта на модата и дизайна в Ню Йорк. TEFAF New York Fall (TEFAF означава Европейско изложение на изобразителното изкуство), което се фокусира върху декоративното изкуство и бижута от древността до началото на 20-и век, е признат за шампион на най-добрите търговци на изкуство и експерти от цял ​​свят, както и за осигуряване на най-високо качество на художественото изживяване. То се провежда всеки март в
Маастрихт, Холандия.


"Нощта на откриването" се проведе в полза на събиране на средства за онкологично болни хора. Повече от хиляда гости от модния, художествения, филантропския и дизайнерския свят присъстваха на предварителното изявление, което бе с благотворителна кауза, осъществи се благодарение на Фиона и Стенли Друкенмилър и бе спонсорирано от Natura Bissé Barcelona. В България официалният представител на Natura Bisse г-жа Грети Гарсия подкрепя благотворителна инициатива за закупуване на инсулинови помпи за лечение на деца, болни от диабет.


„Децата, болни от диабет, имат друго детство, по-специално. Спазват определени хранителни режими, непрекъснато следят нивата на кръвната си захар и най-важното винаги са нащрек - споделя г-жа Грети Гарсия, изпълнителен директор на компанията. – Най-малкото, което мога да направя за тях, е да помогна за повече усмивки на лицата им и повече спокойствие в дните им. Когато се запознах в детайли с причините за необходимост от инсулиновите помпи и действието им, бях убедена, че това ще се превърне в моя кауза. Аз силно вярвам, че събирайки средства с различните благотворителни инициативи на Natura Bisse България, успяваме да зарадваме все повече деца.“

----------------------

Натура Бисе е луксозна козметична марка, създадена на 7 юни 1979 г., навлизайки на професионалния козметичен пазар с пет крема, предназначени към различни нужди и проблеми на кожата. Създателят на марката, Рикардо Фисас Мулерас, основава компанията си върху основополагащите стълбове на професионализма, усилията, ангажираността, способността за преодоляване и социалната отговорност". Марката е на българския пазар вече повече от 10 години.

Още новини

RSS виж всички

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

Звездният и добре познат тандем Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите на Sofia Fashion Week 2018 във всичките вечери на форума.

Идеи за украса на дома и градината показва изложбата „Цветна пролет 2018“

Оригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира специализираната изложба „Цветна пролет 2018“, която ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив.

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Коафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

„Немезис" - филмът, който отговаря на много въпроси.

Вчера, 14 март, в Cine Grand Park Center се състоя предпремиерата на най-новия българския игрален филм „Немезис".

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЛЮИС ХАМИЛТЪН - СВЕТОВНИЯТ ПОСЛАНИК НА МЪЖКИТЕ КОЛЕКЦИИ НА МАРКАТА

От пролетта на 2018 г. един от най-великите съвременни спортни състезатели ще бъде официалният представител на мъжките колекции на TOMMY HILFIGER

3CON

3CON

Адрес:
София, ул."Горски пътник" 40
Телефони:
0885373914, 0884217903