Пътуване за Св. Валентин – сега е моментът

Дата: 12 Януари 2018г.

През последните години празникът Св. Валентин предизвиква все по-голяма еуфория сред младите – било то влюбени двойки или скептични традиционалисти, които го отричат с досада. Независимо от настроенията обаче тенденцията всяка година е към увеличаване на търсенето на пътувания за празника, анализират от агенция eSky.
Сайтът, който следи в реално време цени на самолетни билети и хотелско настаняване в десетки хиляди дестинации, съветва, че сега е най-точният момент за резервация на пътуване в средата на февруари.
Подходящи дестинации за празника тази година са Рим, Будапеща, Париж, Лондон, Барселона, Валенсия, Милано и Атина, като цените за двупосочни билети са между 33 и 110 евро.
Тези градове със сигурност обещават незабравимо преживяване за влюбените, като освен с невероятните си забележителности, те посрещат своите гости и с изгодни възможности за отсядане. Най-евтино настаняването ще ви излезе в Будапеща – с цени от 15 евро за нощувка, а най-скъпо – в Париж, където двойната стая е поне 36 евро.
За тези, които предпочитат по-екзотичните места, eSky препоръчва Мароко като най-изгодна дестинация тази година. Ако пък искате да видите емблемата на вечната любов „Тадж Махал“, да се впуснете в приключението Ню Йорк или да се тагнете от прелестните плажове на Сейшели и Малдиви, в момента можете да резервирате пътуването си на промоционални цени.
И ако все още се колебаете дали и как да отбележите деня на влюбените, не забравяйте, че този празник води началото си още древните празници на изобилието в Рим. А пътуването винаги ще бъде един от най-желаните и романтични подаръци за любимия човек. Статистиката сочи, че едни от най-търсените фрази в интернет около празника са свързани именно с пътуване.

Още новини

RSS виж всички

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео са водещите на Седмицата на Модата в София

Звездният и добре познат тандем Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите на Sofia Fashion Week 2018 във всичките вечери на форума.

Идеи за украса на дома и градината показва изложбата „Цветна пролет 2018“

Оригинални решения за украса на дома и градината ще демонстрира специализираната изложба „Цветна пролет 2018“, която ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив.

Наско Папазов: Очаква ни обрат в модата през пролетно-летния сезон

Коафьорът Наско Папазов, който е завършил моден дизайн и не веднъж е споделял за интереса си към цялостния стайлинг, този път решава да даде малко съвети не само за тенденциите при косите, а при визиите като цяло.

„Немезис" - филмът, който отговаря на много въпроси.

Вчера, 14 март, в Cine Grand Park Center се състоя предпремиерата на най-новия българския игрален филм „Немезис".

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЛЮИС ХАМИЛТЪН - СВЕТОВНИЯТ ПОСЛАНИК НА МЪЖКИТЕ КОЛЕКЦИИ НА МАРКАТА

От пролетта на 2018 г. един от най-великите съвременни спортни състезатели ще бъде официалният представител на мъжките колекции на TOMMY HILFIGER

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090