Пътуване за Св. Валентин – сега е моментът

Дата: 12 Януари 2018г.

През последните години празникът Св. Валентин предизвиква все по-голяма еуфория сред младите – било то влюбени двойки или скептични традиционалисти, които го отричат с досада. Независимо от настроенията обаче тенденцията всяка година е към увеличаване на търсенето на пътувания за празника, анализират от агенция eSky.
Сайтът, който следи в реално време цени на самолетни билети и хотелско настаняване в десетки хиляди дестинации, съветва, че сега е най-точният момент за резервация на пътуване в средата на февруари.
Подходящи дестинации за празника тази година са Рим, Будапеща, Париж, Лондон, Барселона, Валенсия, Милано и Атина, като цените за двупосочни билети са между 33 и 110 евро.
Тези градове със сигурност обещават незабравимо преживяване за влюбените, като освен с невероятните си забележителности, те посрещат своите гости и с изгодни възможности за отсядане. Най-евтино настаняването ще ви излезе в Будапеща – с цени от 15 евро за нощувка, а най-скъпо – в Париж, където двойната стая е поне 36 евро.
За тези, които предпочитат по-екзотичните места, eSky препоръчва Мароко като най-изгодна дестинация тази година. Ако пък искате да видите емблемата на вечната любов „Тадж Махал“, да се впуснете в приключението Ню Йорк или да се тагнете от прелестните плажове на Сейшели и Малдиви, в момента можете да резервирате пътуването си на промоционални цени.
И ако все още се колебаете дали и как да отбележите деня на влюбените, не забравяйте, че този празник води началото си още древните празници на изобилието в Рим. А пътуването винаги ще бъде един от най-желаните и романтични подаръци за любимия човек. Статистиката сочи, че едни от най-търсените фрази в интернет около празника са свързани именно с пътуване.

Още новини

RSS виж всички

Коафьорът Наско Папазов за новите тенденции при косите

Новата година е вече тук, а с настъпването й няма нищо по-хубаво от това да поставим своето стилно начало като адаптираме най-новите тенденции в косите, както съветва коафьорът Наско Папазов от Studio N-Stage.

Диляна Попова, Асен Блатечки, реалити звездата Александра Богданска и Преслава Пейчева се събраха на снимачната площадка на Derma-Act

Орлин Павлов и Златните момичета на художествената гимнастика отново застанаха един до друг в мисията за качествена грижа и равенство в обслужването на всички пациенти „Единствено здравето е от значение“

Кампания „Топъл обяд“ пред болница „Медлайн“ се разраства: Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите ще храни нуждаещи се 2 пъти седмично

Кампания „Топъл обяд“ се разширява и вместо само един ден, ще осигурява топла храна на нуждаещите се 2 дни в седмицата – в понеделник и петък.

Благотоврителното бягане "36 часа" привлече над 16 хил. лв. дарения за децата с онкохематологичи заболявания

По време на събитие в Park Center Sofia днес организаторите на 36-часовото бягане на Краси Георгиев обявиха резултатите от кампанията

Българите спестили 18 млн. лева с карта за лоялни клиенти в една верига супермаркети

Българите спестили 18 млн. лева с карта за лоялни клиенти в една верига супермаркети

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090