Тайната на американските знаменитости за гладка кожа – Bio Lab Mask, вече в Европа

Дата: 15 Април 2015г.

Bio Lab – водещият Калифорнийски Институт за изследвания на кожата, след скорошно проучване установи, че кожата, особено на живеещите в градските райони се състарява все по-бързо. Проучването е проведено сред жени на възраст между 20 и 65 години.
"След анализ на данните, изследователите заключиха, че при градското население кожата се състарява с 10% по-бързо, отколкото при останалото население в страната", казва д-р Емет Евънс, директор на Института за изследвания на кожата Bio Lab.

Замърсяването е една от основните причини за увреждане на кожата. Смог, прах и мръсотията във въздуха запушват порите, предизвикват акне, екзема и придават на кожата сивкав оттенък. Свободните радикали атакуват клетките и предизвикват увреждане на кожата, производството на колаген намалява, което от своя страна води до появата на бръчки, фини линии, грапави и сухи петна и промяна в нейния цвят.

В основата на продуктите на американската лаборатория е уникална комбинация от активни съставки, разработена специално за регенериране на клетъчната ДНК.

Bio Lab Mask използва патентованата ReCell формула - 6 съставки, внимателно балансирани в идеални пропорции, за да се гарантира 24-часова защита и регенерация на кожата - слуз от охлюви, меристема от дъбови корени, екстракт от хайвер, овча плацента, хиалуронова киселина и вода от морските дълбини. Комбинацията от съставки осигурява защита срещу най-разпространените кожни проблеми като бръчки, акне, черни точки, пъпки, белези и дори екзема.

Освен наградата за качество и ефективност на продукта, Bio Lab Mask вече спечели
доверието на някои от най-големите звезди в света - десетки холивудски и европейски знаменитости признават, че използването на маската дава отлични резултати.

Още новини

RSS виж всички

Разнообразие в секса със секс играчки

Все повече хора разнообразяват забавленията в леглото със секс играчки, еротично бельо и нестандартни секс игри.

Cartoon Network и Boomerang – акценти за март

Вижте какво ново да очаквате по каналите Cartoon Network и Boomerang през месец март. Вижте какво ново да очаквате по каналите Cartoon Network и Boomerang през месец март.

Шкафове без дръжки, 3D стени и каменен паркет на изложението за интериор „Дибла“

Мебели без дръжки, 3D стени и паркет с вид на камък са само част от експонатите, които смаяха посетителите на първото издание на изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“. То продължава до 25 февруари 2018 г. в Международен панаир Пловдив.

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на „Вкусове от Италия 2018“

Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната „Вкусове от Италия“ за първи път вина и кафе.

Дизайнерката на Ищар с престижна модна награда

С награда на тазгодишната церемония на Lifestyle Awards бе удостоена дизайнерката Севдалина Дякова. Нейните тюрбани бяха изключително високо оценени в категорията "Иновативен моден бранд".