Новини за Лайфстайл

RSS

Семейство Килчър в борба за запазване на дома си в „Аляска: Последната граница“ по Discovery Channel

Не пропускай новия разтърсващ сезон на „Аляска: Последната граница“ от 29-и декември, в 22:00 часа по Discovery Channel.

Kaufland България подкрепя каузата на „Българската Коледа“ за шеста поредна година

За шеста поредна година Kaufland България подкрепя благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която се провежда под патронажа на президента на Република България.

Норвегия впечатлена от нашите тракийски съкровища

С огромен успех приключи българската изложба „Легенди от злато. Тракийски съкровища от България”, която се състоя в град Берген, Норвегия.

Вижте градската култура през погледа на Лондон и Милано

Колаборативен арт проект, който свързва артисти и музиканти от различни градове по света, ще отбележи своето първо събитие в София на 22-ри декември.

Коледна изложба на художника Симеон Халачев в Terra SPA

Избрани живописни творби на художника Симеон Халачев са подредени в уютното пространство на носителя на приза "Най-добър СПА центъра на годината" - TERRA SPA, съобщава ВИП Комюникейшън.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ СКИ КОЛЕКЦИЯ ЗА МЪЖЕ СЪВМЕСТНО С ROSSIGNOL

Капсулната колекция TommyXRossignol излезе на пазара през ноември 2017 с четири модела, които съчетават концепциите на Tommy Hilfiger и Rossignol

TLC проследява живота на 8-членно семейство в „Половин дузина деца“

Станете част от техния живот и предизвикателствата, с които се сблъскват при разрастването на семейството в „Половин дузина деца“ от 20-и декември, в 22:00 часа по TLC.

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг