Jazz Boudoir с Вера Шандел

Дата: 21 Декември 2017г.

Френска музика и суинг в ресторант МОРИНО

 

На 21 декември от 21.00 ч. на сцената на джаз ресторант МОРИНО в центъра на София (сградата на КНСБ) се качват Вера Шандел, Ангел Заберски (пиано), Димитър Семов (ударни) и Веселин Веселинов-Еко (контрабас). В Jazz Boudoir изпълнителите предлагат на гостите на заведението френска музика, танци и Монро стил.

 


Вера Шандел прекарва детството си в Алжир, където френската култура й става любима. Днес се занимава с кинопродуцентство и развива своя клубен сценичен проект Jazz Boudoir. „Този проект е много важен за мен, защото да имаш студийна работа е едно, а сцената е друго – това е представление. Ако сме станали толкова популярни, то е заради сценичната част.“ В Jazz Boudoir се смесват стилове от няколко ретро епохи – предимно от 40-50те годинина 20 век. Страстта й към джаза се заражда още, когато е част от групата Sentimental Swingers. За личния си избор на музика и стайлинг Вера Шандел черпи идеи от живота на Марлене Дитрих. Един от следващите й проекти е свързан с олицетворяването образа на Дитрих на сцена.


Вера Шандел е сред редовните гост-изпълнители на превърналия се в емблема джаз ресторант МОРИНО. Последното участие на изпълнителката заедно с музикантите на Jazz Boudoir на сцената на МОРИНО за 2017 г. е на 21 декември от 21.00ч.

Ресторант Морино подготвя разнообразна програма всяка вечер. Гостувания на известни музиканти, стенд-ъп представления и тематични кулинарни вечери.

 

***

За допълнителна информация:
Надежда Ванева - моб. +359 885 373914,
nadia@3con.eu
3CON Agency - ПР и комуникации

Още новини

RSS виж всички

K.O.R.A. за второто място на Ostring в интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура

Миналата неделя Фрактура и PartyTr1p Br0s ви срещнаха с K.O.R.A.. За да разберете повече гледайте пълната версия на интервюто в канала на ParytTr1p Br0s в Youtube или по-долу.

КОНЦЕРТЪТ НА ЛИЛИ ИВАНОВА В ПЛОВДИВ НАПЪЛНО РАЗПРОДАДЕН

Градът на тепетата е първият град от турнето „За пълноценни мигове с музиката“

STANI и Dexter с официален саундтрак към филма „Привличане“

Вокалите са на трикратната носителка на „Грами“ Tiffany Fred. Лентата разкрива страстната любов между Яна Маринова и Александър Сано

NI.co. разбиват голите обещания в „Само на думи“

Новата година поставя своето стилно музикално начало с новия сингъл на NI.co. След успеха на „Да останеш тук“ през 2016 година Ники Николов, Кирил Диков и Влади Христов опаковат в ноти и визия „Само на думи“.

Ophan за изпълнението си на Wacken в интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура

Миналата неделя Фрактура и PartyTr1p Br0s ви срещнаха с Ophan. За да разберете повече гледайте пълната версия на интервюто в канала на ParytTr1p Br0s в Youtube.

3CON

3CON

Адрес:
София, ул."Горски пътник" 40
Телефони:
0885373914, 0884217903