Стойо Вартоломеев първи раздаде „Топъл обяд“ заедно с доц. д-р Невен Енчев за 2018-а

Дата: 12 Януари 2018г.

Известният български издател Стойо Вартоломеев подкрепи кампания „Топъл обяд“ на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на 12 януари, когато православната църква почита св. Великомъченица Татяна. В знак на своята съпричастност той дари плодове- банани и мандарини, на нуждаещите се, които всеки петък получават топла храна пред болница „Медлайн“. Кампанията се провежда повече от 4 години по инициатива на пловдивския предприемач и президент на ордена доц. д-р Невен Енчев.
Подкрепям благородния жест на ордена, който е още по-значим на фона на държавата, която е притъпила своите социални функции и не се грижи за изпадналите в беда, а съвременният живот е изпълнен с противоречия и много хора се нуждаят от съпричастност, заяви управителят на издателство „Хермес“ в Пловдив. Той посочи, че държавният ресурс в грижата за бедните трябва да бъде най-голям, след това своята съпричастност трябва да показва общината, на чиято територия живеят те, а на последно място да е частната инициатива. „Не мога да дам рецепта, но гледайки масираните рекламни кампании на „игрите на късмета“, смятам, че държавата трябва да е безжалостна и да наложи тежки данъци на тези фирми, които след това да насочи за осигуряване на топла храна на нуждаещите се, за лечение на болни деца и за други социални дейности, предложи Вартоломеев.-
Но в момента това не се случва - инициативата е на частния бизнес и се радвам, че доста представители на бизнеса подкрепят предприемача доц. д-р Невен Енчев. Чудесно би било тяхното участие да не бъде еднократен акт, а да е по-регулярно, което може да се постигне чрез дарения в специалния фонд на кампания „Топъл обяд“.
Първият гост за 2018-а година бе приет с радост и огромна благодарност от нуждаещите се, които пожелаваха на Вартоломеев и доц. д-р Енчев да бъдат здрави и успешни, за да продължат да помагат на изпаднали в трудно положение, както досега.

Още новини

RSS виж всички

РЕМОНТ ПОМПА ДЮЗА BOSCH

Помпа Дюза ремонт и рециклиране в София Дизел Център. В дизел сервиза помпа дюзите трябва да се донесат демонтирани от превозното средство, след което се почистват през ултразвукова вана и се проверяват през стенд за проверка на помпа дюза.

КОДИРАНЕ НА ДЮЗИ

Кодиране на дюзи на стендове Дизелланд от София Дизел Център.Стендовете CR- JET 4Е и CR- JET 4М са предназначени за тестване и кодиране на Common Rail инжектори.

Топ гримьорът Джулия Ангелова обучава млади таланти

Камелия ще е ексклузивен гост на грим семинара

Безплатни консултации в София със светило в областта на диабетната хирургия

На 24 март 2018г. В представителния офис на Най – широката болнична мрежа Медикъл Парк ще гостува Проф.Др. Тургут Ипек.Специалистът ще консултира безплатно пациенти интересуващи се от диабетна хирургия.

ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ОБНОВЯВА НОВИ 25 МАГАЗИНА ЗА ОЩЕ ПОВЕЧЕ УДОБСТВО ПРИ ПАЗАРУВАНЕ

И тази година магазините ще посрещнат с по-удобна подредба на стоките, повече простор и по-модерна визия

ПР агенция Golden Crown

ПР агенция Golden Crown

Адрес:
Пловдив, ул. "Филип Македонски" 37
Телефони:
0888/304-704