Новини за Други

RSS

Coca-Cola преоткрива категорията на студения чай с навлизането на FUZETEA в цяла Европа

– Coca-Cola обяви, че въвежда в Европа своята примиум марка студен чай FUZETEA. С приходи на стойност над един милиард щатски долара, FUZETEA е една от най-успешните и най-бързо развиващите се напитки на компанията в световен план.

Националният природонаучен музей представя изложбата „Вековните гори и техните обитатели“

От 17 януари до 31 март, в Националния природонаучен музей ще бъде представена изложба, посветена на животните и растенията, които обитават вековните гори в България.

близо 7 пъти ръст в продажбите на ПОДАРЪЧНИЯ lidl ВАУЧЕР за празниците

Близо 7 пъти ръст в продажбите отбелязва по празниците най-новото предложение на Lidl – подаръчният Lidl ваучер, който все повече се утвърждава като предпочитан универсален подарък за всеки повод.

Отворено писмо и до управителя на БНБ да осветли реалния собственик на концесионера в Национален парк Пирин

Над 20 града в България и Европа се включват в протестите в защита на Пирин в четвъртък

„Пази се от живите мъртви“ се завръща с четвърти сезон на 16-ти април ексклузивно по AMC – едновременно с премиерата на сезона в САЩ

Днес AMC съобщи, че оригиналният сериал “Пази се от живите мъртви” („Fear the Walking Dead”) на AMC Studios ще се завърне с четвъртия си сезон с ексклузивна премиера по AMC в понеделник, 16ти април, в 05:00 ч., едновременно с премиерата в САЩ, след което премиерният епизод ще има повторение в същия ден в 00:00 ч.

Четвърта акция за кръводаряване организират фондация „Ориент България“, Националният център за кръводаряване и Асоциация „Свободна Сирия“

Фондация „Ориент България", Националният център за кръводаряване в София и Асоциация „Свободна Сирия“ организират кампания за кръводаряване в Сирийски клуб, бул. Витоша № 146 Б на 16 януари от 09.00 до 13.00 ч.

Cartoon Network представя новия сериал „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“

Гледайте „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ от 15 януари всеки ден от 17.30 ч. по Cartoon Network, а в края на януари очаквайте и интерактивната онлайн игра.

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг