Новини за Други

RSS

Стойо Вартоломеев първи раздаде „Топъл обяд“ заедно с доц. д-р Невен Енчев за 2018-а

Известният български издател Стойо Вартоломеев подкрепи кампания „Топъл обяд“ на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите на 12 януари, когато православната църква почита св. Великомъченица Татяна.

За отделението по ортопедия в МБАЛ „Медлайн“: Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите дарява импланти на пациенти със счупени глезени

Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите ще осигури безплатни импланти за всички пациенти, които счупят глезените си през януари и февруари и се лекуват в ортопедията на МБАЛ „Медлайн“.

АКАДЕМИЯ ЗА ПЕДАГОГИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИСТИ - 2018

Центърът за обучения „АКАДЕМИЯ”отново стартира програмите за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти от 15 януари 2018 г. по 21 одобрени от МОН програми.

Националният протест срещу незаконното решение за строителство в Национален парк Пирин се разраства в 16 града в България и два в чужбина

Протестното шествие в София започва да се събира от 18,30 ч. на паметника на Патриарх Евтимий и по бул. „Левски“, „Гурко“ и „Раковски“ ще стигне до Лъва пред НДК.

Във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив: Гинеколози извадиха 18-килограмов тумор

18-килограмов тумор извадиха от корема на 85-годишна жена гинеколозите д-р Антон Михнев и д-р Валентина Вангелова във верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ в Пловдив.

“Майчин дом” откри изцяло обновена послеродова клиника

Най-големият акушеро-гинекологичен център в страната “Майчин дом” откри изцяло реновираната последородова клиника днес.

AOC засилва връзката си с електронните спортове чрез партньорство с G2 Esports

Специалистът при дисплеите AOC днес официално представи своята глобална спонсорска програма в партньорство с G2 Esports, една от най-мощните и успешни организации за електронни спортове в световен мащаб.

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг