Новини за Други

RSS

Canon представи супер реалистична видео система за наблюдение на събития

Canon разработи и представи супер реалистична видео система, която позволява пълноценно гледане на събития от разстояние. Иновативната Free Viewpoint Video System дава възможност хората да се ангажират и максимално добре да усетят тръпката

Д-р Иванка Александрова, ендокринолог в МБАЛ „Медлайн“-Пловдив: Диабетът е лечим

Пресата и социалните мрежи изобилстват от публикации, в които се твърди, че диабетът вече е напълно лечим, много хора на инсулин са спрели терапията, в Куба са успели да разработят ваксина срещу диабет.

Безплатни прегледи за диабетна ретинопатия и макулна дегенерация

Екипът на отделението по очни болести в МБАЛ „Централ Хоспитал“ в Пловдив започва безплатни прегледи.

ПСАГБАЛ "Света София" - хубав старт на новата година

Новата 2018-та година в Първа САГБАЛ „Света София“ започна с появата на здрави бебета с рекордни размери. На 02 януари в 4:56 ч. проплака момиченце с тегло 4 750 грама, на същия ден в 9:15 ч. се роди и момченце с тегло 4 300 грама.

Протест в 10 града в България срещу незаконното решение за строителство в Национален парк Пирин

Докато продължават медийните спекулации за втори лифт, в Пирин се планира строителство

Най-много бебета в страната се родиха в “Майчин дом” през 2017 г.

Първото дете за новата 2018 година за “Майчин дом” се роди в 00:46 часа, момченце е, тежи 3420 гр. и е 50 см. Най-големият акушеро-гинекологичен център в страната "Майчин дом" изпрати 2017 г. с 3910 бебета, родени в болницата.

Над 400 000 българи са засегнати от редки заболявания

В навечерието на 10-годишнината от създаването на организацията на пациентите с наследствен ангиоедем и обединяване на общи усилия за достигане на една сякаш неосъществима мечта, потърсих за разговор Йорданка Петкова, председател и един от основателите на Националната асоциация на хората с редки болести.

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг