Новини за Други

RSS

Жените социалистки обсипаха с коледни подаръци деца от КСУ „Св. Св. Константин и Елена“

Благотворително тържество за 28-те деца от Центъра за настаняване от семеен тип „Тракия 1“ и „Тракия 2“ към Комплекса за социални услуги „Св. Св. Константин и Елена“ в Пловдив организира Обединението на жените социалистки и техните приятели под тепетата. В навечерието на светлия християнски празник - Рождество Христово те ги отрупаха с огромен брой подаръци.

С новата учебна година стартира проект "Математика и Мотивация"

Притежанието на основни умения с различна степен на сложност става все по-важна предпоставка за пълноценно участие във всички аспекти на съвременния живот.

Стартира работата по проект T-BOX

Проект: T-BOX Номер: 2017-1-BG01-KA201-036292 Продължителност: 01.10.2017 – 30.09.2019 Едно от най-големите предизвикателства пред образователната система в Европа е ранното отпадане от училище сред ученици от V-VII клас.

„И моето дете може да е с добри обноски“!

Добрите обноски със сигурност ни правят по-впечатляващи като личности. Те са единствената част от харизмата, която може да се научи и овладее, останалото ни е вродено. Научете как Вашето дете може да бъде успешна млада дама или кавалер.

За Коледа жените социалистки от Пловдив осигуриха: Подаръци за децата от Комплекс за социални услуги „Св. Св. Константин и Елена”

Празник с много подаръци и изпълнен с много топлота и обич организират жените социалистки в Пловдив на 23 декември 2017 г. за децата в Комплекс за социални услуги „Св. Св. Константин и Елена” Тракия №1 и №2.

64 деца от бежанския лагер в квартал „Враждебна“ получиха подаръци от фондация „Ориент България“

Хуманитарната организация приключва годината с дарения за над 43 000 лева, десетки административни и медицински консултации, лекарства и дрехи

Близо 30 000 бирени опаковки събра Карлсберг България тази година по време на кампанията „Заедно за природата“

Над 4000 души взеха участие в серия събития на Карлсберг България и Екопак България за насърчаване рециклирането на бирени опаковки

По дата

всички
Формат на датите: дд.мм.гггг