3.7. – новата, удивителна версия на Mago.Net!

Дата: 13 Юни 2012г.

Нови екстри ще подобряват ефективността и ефикасността на всеки един аспект във Вашата компания: това е Mago.Net 3.7!

Какво ще спечелите, използвайки Mago.Net 3.7?

Освен новите 58 допълнителни функционалности, които са добавени във всички модули на ERP системата, може да намерите и наистина много подобрения на вече съществуващи функции.

Ето ги и основните подобрения в новата версия:

Подобреното управление на плащанията по фактури с кредитна карта, позволява счетоводен вход, автоматично генериран, за да поддържа цялата информация, засягаща плащането.
Що се отнася до логистиката, са развити нови и лесни начини за използване на функциите на Mago.Net, например влизане в системата от мобилни устройства, поддържащи WiFi.
Mago.Net 3.7 се отличава и с 15 нови подобрения, представени в административната и счетоводна област. Сега отчетите, засягащи изчисленията на лихвите по задълженията се използват според параметрите в Mago.Net, за да се получи персонализиран резултат, без да е необходимо да се променя целият доклад.
Разширена и подобрена е визуализацията на така наречените „препратки“ /cross-references/, с която вече е възможно да се зареждат графики, като това позволява достъп до всеки документ само с един клик.
В новата версия на ERP системата са включени и редица подобрения, отнасящи се до оптималното управление на паричните потоци.

Ако искате информация за всичките нови възможности, включени в Mago.Net 3.7 или искате да видите как те могат да оптимизират Вашия бизнес, свържете с консултант на Microinvest на 0700 44 700, за да се възползвате от индивидуална презентация.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.