40 нови работни места във Варна открива Българо - Американска компания

Дата: 07 Декември 2015г.

 “През 2016 години във Варна планираме нови инвестиции, което ще доведе до отварянето на над 40 нови работни места. Предстои назначаване на специалисти в сферата на IT, WEB SЕО. Това са както хора с опит, така и новозавършили студенти, за които е предвидено 3 месечно вътрешно фирмено обучение”. Това съобщи Ваня Кирилова, оперативен мениджър на 411 Маркетинг. Компанията е част от групата на 411 Locals.

Фирмата е създадена от български предпримач през 2007 г. в Лас Вегас.
Офисът отваря врати през 2009 година. “Първоначално започнахме с персонал от 4 души. Сега офисът ни във Варна е с екип от над 140 специалисти”, коментира Ваня Кирилова. Морската столица на България е предпочетена пред други дестинации след прецизен анализ. Основни предимства са подходящата часова зона, голям брой образовани студенти, добра IT инфраструктура и високоскоростни оптични линии.

“100% от произвеждания IT продукт изнасяме за чужбина - САЩ, Канада, Западна Европа. Българските програмисти, web разработчици, създателите на съдържание за сайтове работят ентусиазирано и на световно ниво”, коментира Кирилова.

Компанията специализира в разработка на уеб сайтове, оптимизация на търсещите машини /SEO/, онлайн реклама, маркетингови видеа. 411 Locals е официален партньор на Гугъл / Google/. В САЩ е носител на възможно най-високия бизнес рейтинг за качество на продуктите и услугите BBB A+.

 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

411 Marketing

411 Marketing

Адрес:
Варна 9000, ул.Иван Страцимир 2А
Телефони:
+359 52604214