AVG предлага лицензи за 3 години на цената за 2 за всички бизнес продукти

Дата: 17 Декември 2014г.

„Бизнес Софтуер Дистрибутор" ЕООД, дистрибутор на AVG Technologies за България, обяви, че всички бизнес клиенти, закупили нов двугодишен лиценз за бизнес продукт* за сигурност и антивирусна защита на AVG до края на 2014 г., ще получат една допълнителна година напълно безплатно.

AVG са на пазара за антивирусна защита вече повече от 20 години и са сред лидерите по разпространение в световен мащаб. Със своите почти 190 милиона потребители в целия свят, компанията е доказала качеството на продукти си и тяхната ефективност", казва Ивайло Тинчев, управител на фирмата дистрибутор за България. „Продуктите на AVG по начало са с изключително изгодни цени, но сега, с промоцията за 3 години лиценз на цената на 2, AVG определено дават значителна възможност за спестяване на своите нови клиенти."

AVG Technologies са производител на софтуер за антивирусна защита и Интернет сигурност с голям брой сертификати за качество и проведени тестове върху продуктите им от независими организации. През изминалата година те преминали успешно всички тестове на Virus Bulletin, AV Comparatives и много други.

Повече информация за продуктите на AVG и стандартните им цени можете да намерите в специализирания български сайт www.avgbulgaria.com. За да поръчате, се свържете чрез бланката за контакт в сайта или по имейл.

* Бизнес продуктите включват AVG Internet Security Business Edition, AVG AntiVirus Business Edition, AVG File Server, AVG Email Server, AVG PC TuneUp Business Edition и AVG AntiVirus SMB for Android, които са подходящи за инсталиране и използване при 5 или повече компютъра в организацията. 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110