AVG представи новия AVG Internet Security 2013

Дата: 14 Септември 2012г.

По-красива, по-бърза, по-лека и по-интелигентна защита, която предпазва и не дразни.

AVG Technologies представи цялата си нова продуктова линия продукти AVG 2013 за домашни потребители и малки фирми, водена от техния награждаван с много награди софтуер за антивирусна защита и Интернет сигурност AVG Internet Security.

На първо място, AVG Internet Security 2013 идва с изцяло обновен графичен интерфейс, който е заложил на популярния Metro-стил дизайн подобен на този при новата операционна система Microsoft Windows 8, която се очаква да излезе по-късно през октомври тази година. Броят на контролните бутони на основния екран на AVG е намален, за по-лесен достъп до най-често използваните модули. Надписите са ясни, с големи букви и лесни за използване при екрани с докосване като тези при таблетите.

Зад красивият интерфейс на новата версия на AVG, се крият някои изключително важни подобрения, които трябва да се отбележат като доста силни страни пред версия 2012, а също и пред други конкурентните продукти:

  • Увеличена е скоростта на сканиране на файловете с до 36%, която се постига с нова собствена технология, при която сканирането на файловете става в реда на записването им на твърдия диск, а не по азбучен ред и така се спестява време за достъп при последователно четене.
  • 26% по-бързо първоначално зареждане на компютъра.
  • 34% по-бързо зареждане на браузерите.
  • Намалено е използването на оперативната памет и процесорното време.
  • 200% по-бързо зареждане и изключително интуитивен графичен интерфейс за управление на всички основни модули - антивирусната защита, уеб-скенера, защитната стена и анти-спам и др.
  • При инсталиране на софтуера не се изисква рестарт на системата.
  • Подобрено е взаимодействието между слоевете защита и повечето вирусни атаки биват спирани преди да достигнат компютърната система.
  • Профилите на защитната стена вече се създават и управляват автоматично. Разрешаването на споделяне на файлове и принтери през нея е много по-лесно.
  • Задаването на файлове или папки, които не желаете да бъдат сканирани е лесно и бързо като става чрез еднократното им въвеждане на едно място за всички модули.
  • AVG предлага и много други ползи и подобрения в новия AVG 2013.

Продуктите на AVG се използват от над 128 милиона потребители в целия свят и над 150 хиляди в България, което е доказателство за качествата им.

Новият AVG Internet Security 2013 е продукт, който си заслужава да бъде изтеглен и тестван, защото преживяването с новия интерфейс и почти незабележимата му, но успешна работа, вероятно отново ще го направят фаворит за много потребители.

За повече информация и изтегляне посетете http://www.avgbulgaria.com/ или сайта на дистрибутора Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/).

За AVG Technologies

Мисията на AVG е да опрости, оптимизира и подсигури използването на Интернет, като даде спокойствие на потребителите на продуктите им в свързания свят. Мощните, но лесни за използване софтуер и онлайн услуги на AVG, дават на потребителите пълен контрол над онлайн присъствието им. Чрез избиране на софтуер и услуги от AVG, потребителите могат да станат част от сигурната глобална потребителска общност и да се възползват от взаимните ползи за защита и поддръжка. AVG има над 100 милиона потребители и предлага продуктово портфолио за частни лица, малки и средни фирми, в което са включени Интернет сигурност, оптимизация на производителността на компютрите, онлайн архивиране, мобилна сигурност, защита на личните данни и софтуер за сигурност на семейството.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condisive Technologies, StarWind Software, I.R.I.S. Group и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/ 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110