Acronis представи Acronis Backup & Recovery 11.5

Дата: 08 Октомври 2012г.

Обновената и разширена версия прави архивирането и възстановяването на данни още по-достъпно за малкия и среден бизнес

Продуктът идва в няколко вариации с максимално оптимизиране на характеристиките и цените при поддръжка на различни платформи и в отговор на различни нужди, а именно за Windows и Linux Server, Microsoft Exchange Server, Microsoft SharePoint Server, Microsoft Active Directory Server, Microsoft Small Business Server, Microsoft SQL Server и за лаптопи и работни станции. Acronis Backup & Recovery 11.5 може да бъде използван за архивиране и възстановяване на цели дискове, дялове или отделни папки и файлове. Той е създаден, за да посрещне нуждите на фирми, които имат дори ограничен ИТ персонал за поддръжка.

Основните характеристики на новата подобрена версия са:

Бързо и лесно архивиране
Софтуерът предлага архивиране на цели дискове или дялове (images), архив на системата в определено състояние (snapshot) и възстановяване на всичко от ниво чист хардуер (без инсталирана ОС) или пък извличане само на индивидуални папки и файлове от архива при нужда. Acronis Backup & Recovery 11.5 използва най-високо ниво технология за запазване на изображения на дисковете чрез използване на интуитивен интерфейс, при който всичко се извършва само с няколко клика на мишката. Това улеснява администраторите и им освобождава време, за да могат да са заети с друга работа, която би изисквала по-активно тяхното внимание. Възстановяването на цели дискове или дялове става за минути, а не за часове или дни (поради нужда от преинсталиране на софтуерни продукти и конфигурирането им).

Поддръжка на много приложения
Архивирайте и възстановявайте Exchange, Active Directory, SQL, SharePoint, Oracle или друг сървър за приложения. В дисковото изображение се запазват всички данни, включително бинарни и изпълними файлове, конфигурации и бази данни. Използването на VSS (Volume Snapshot Service) гарантира, че данните ще бъдат цялостно съхранени и възстановими.

Възстановяване на какъвто и да е хардуер
При Acronis Backup & Recovery 11.5, както и при предните версии на продукта, всяко дисково изображение (image) може да бъде възстановено за минути върху чист хардуер (без ОС или други инсталирани софтуери), дори върху различен от този, на който е бил правен архива. Ако имате повреда в хардуера, или поради настъпило бедствие, можете просто да поставите и стартирате в нов компютър или сървър специализираният зареждащ диск на Acronis и да започнете възстановяването на цялата система само с няколко клика, или дори да го направите отдалечено при Advanced версията. При възстановяване върху изцяло различен хардуер добавката Acronis Universal Restore ще инсталира нови драйвери в процеса на възстановяване под Windows или Linux, за да е сигурно, че всичко ще работи безпроблемно при зареждането на физическата или виртуалните машини.

Архивиране в облака от Acronis
Защитете се от огромни бедствия като наводнения или огън като съхраните копие от архивите си в облака. Чрез допълнителен абонамент Acronis Backup & Recovery 11.5 ви дава възможност да получите още един слой защита на данните си, чрез запазването им в облак на компанията. Можете да съхраните архивите от компютри работещи под Windows – сървъри и работни станции, или просто да направите вторично копие на локалните си архиви в надежден и силно подсигурен облачен център за данни.

Възможност за лесно внедряване
Ако очаквате организацията ви да расте - няма проблем! Винаги, когато поискате можете да увеличите броя лицензи, а ако ползвате Advanced-версията и имате отдалечено администриране, можете просто да инсталирате поредните лицензи в мрежата си и да ги следите изцяло отдалечено.

Повече информация за продуктите на Acronis можете да получите от дистрибутора за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg/) или на сайта на Acronis (http://www.acronis.com) от където можете да изтеглите и безплатни пробни версии на всички продукти: http://www.acronis.com/download/

За Acronis

Acronis е водещ доставчик на лесни за използване решения за архивиране и възстановяване на данни във физическа, виртуална и облачна среда. Тяхната патентована технология за дискови изображения дава възможност на бизнесите да защитават своите цифрови активи. Чрез софтуера на Acronis за възстановяване след бедствия, масово инсталиране и мигриране, потребителите защитават тяхната цифрова информация, поддържат непрекъснатост на бизнеса си и намаляват времето на престой. Acronis е глобална компания с офиси, дистрибутори и риселърска мрежа разположени на всички континенти. За допълнителна информация, моля, посетете сайта им http://www.acronis.com/.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condusiv Technologies, StarWind Software, I.R.I.S. Group и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110