Apple и IBM представят първата вълна от IBM MobileFirst приложения за iOS

Дата: 11 Декември 2014г.

София, 11-ти декември, 2014 г. - Apple и IBM представят IBM MobileFirst решенията за IOS под формата на облачни услуги и приложения, предназначени за бизнеса. IBM MobileFirst решенията за iOS ще бъдат достъпни за корпоративни клиенти в сферата на банковото дело, търговията, застраховането, финансовите услуги, телекомуникациите, правителствата и авиокомпаниите.
"Решенията, които предоставяме са пряко насочени към новото предизвикателство за бизнеса - интелигентните технологии, които създават нови възможности от използването на BigData и индивидуалния подход за ангажиране на клиенти и служители," споделя Бриджит ван Кралинген, Старши Вицепрезидент на IBM Global Business Services.
„Бизнесът в световен мащаб прилага все по-често мобилни решения, затова Apple и IBM предоставят заедно една от най-добрите технологии в света и едни от най-интелигентните решения за анализ и обработка на данни с цел да помогнат на компаниите да постигнат по-добри резултати.“ Казва Филип Шилер, Старши Вицепрезидент на Apple Worldwide Marketing.
Създадени специално за Iphone и iPad, IBM MobileFirst приложенията за IOS се предоставят в сигурна среда с вградени възможности за анализ и са свързани с основните за компанията процеси. Приложенията могат да бъдат персонализирани за всяка организация и лесно приложени, управлявани и обновени чрез облачни услуги на IBM за iOS устройства. Подсигурена е защитата на данните, приложенията и устройството, на което се използват.
Този първи пакет от IBM MobileFirst решения за IOS е на разположение на компании от различни индустрии заедно с допълнителни приложения. Сред тях са приложения за транспортната и авиационната индустрия (Plan Flight, Passenger +) , банковите и застрахователните компании (Advise & Grow, Trusted Advice, Retention), правителствата (Case Advice, Incident Aware), търговците на дребно (Sales Assist, Pick&Pack) и телекомуникациите (Expert Tech).  

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.