Атос България с нови услуги за тест на SAP приложения

Дата: 24 Януари 2012г.

София, 24 януари 2012 г. – Атос, водещата европейска ИТ компания, обяви днес, че предлага на българския пазар нови услуги за управление на тестването и приемането на продукти и услуги (Testing & Acceptance Management/TAM) за SAP решения. Предлаганите услуги са в отговор на интереса към решение с лесна интеграция и с до 40 процента съкратено тестово време и намалени разходи за проектиране и изграждане на приложения.

Чрез новите услуги Атос предоставя на SAP клиентите си гъвкав и ефикасен начин за управление на TAM процесите. Новите TAM услуги улесняват проследяването на цялостния бизнес процес. Те са комбинацията от технологии за „умно тестване” (Smartesting) за автоматично генериране на функционални тестове и дълбоките познания и опит на Атос в интеграцията и тестването на SAP решения. TAM услугите за SAP решения покриват целия процес на управление на жизнения цикъл на SAP приложенията, включително и фазата на внедряване.

“Като водещия SAP интегратор сме сигурни, че новите практически решения за тестване ще играят ключова роля в поддръжката на приложенията, която предоставяме на нашите клиенти”, сподели г-жа Веска Давидова, управител на Атос България. „Гъвкави, ефикасни и бързи, TAM услугите на Атос за SAP решения ще помогнат на нашите клиенти да се развиват и динамично да променят бизнес процеси си, за да отговарят в реално време на стратегическите потребности на своята организация”.

EADS, световният лидер в космическата и отбранителната индустрии, вече използва TAM услугите на Атос. “Новите услуги отговориха на предизвикателството да подобрят показатели като качество, време и разходи и ни позволяват да изградим структурирани архиви на нашите бизнес процеси и свързаните с тях тестове”, сподели г-н Клoд Прадал, Ръководител на eHR оперативния център на EADS.


За Атос
Атос е международна компания за ИТ услуги с годишни приходи от 8.7 милиарда евро и 74 000 служители в 42 държави.

На своите клиенти по целия свят Атос доставя високотехнологични транзакционни услуги, консултиране, системна интеграция и управлявани услуги. Фокусът на компанията е върху бизнес технологиите, които са двигател на прогреса и помагат на организациите да създадат компании на бъдещето. Атос е включен в Paris Eurolist Market. Atos оперира под следните търговски марки: Atos, Atos Consulting, Atos Worldline и Atos WorldGrid.

Атос България e най-голямата компания за технологични услуги и най-големият SAP интегратор в страната, с над 70 милиона лева приходи за 2010 г. и с над 100 специалисти.

За допълнителна информация: www.bg.atos.net

Запазени марки
SAP и всички лога на SAP са търговски марки или регистрирани марки на SAP AG в Германия и няколко други държави. Останалите споменати имена са запазени марки, собственост на съответните компании.
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Ardency Consulting

Ardency Consulting

Адрес:
53-55 Eduard I. Totleben Blvd. 1606 Sofia, Bulgaria
Телефони:
+359 2 805 71 58