Aй Би Ес България стана партньор на Crossware

Дата: 17 Декември 2013г.

Ай Би Ес България допълни портфолиото си с решение за управление на корпоративни имейл подписи. Crossware Mail Signature е сървърно приложение, което автоматично добавя съвместими с регулациите, персонализирани и представителни електронни подписи към изходящите писма на организацията.

Над половин милион потребители по света използват Crossware Mail Signature успешно интегриран с тяхната IBM Domino или Microsoft Exchange имейл платформа. Решението автоматично добавя в подписите персонализирана информация за изпращача, правна информация, лога, графики и дори рекламни банери, които могат да бъдат таргетирани към определени получатели.

Crossware Mail Signature гарантира на организациите, че служебните електронни писма отговарят на 100% на корпоративния имидж.

Научете повече за Crossware Mail Signature: http://www.crossware.co.nz/ 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090