БГ Бизнес Солюшънс стана част от глобална мрежа на SAP експерти

Дата: 13 Август 2015г.

 


Присъединяването на компанията към United VARs е признание за качествата на българските SAP консултанти 

Най-голямата организация на обединени партньори на SAP в световен мащаб United VARs стъпи и в България чрез членството на БГ Бизнес Солюшънс. От своя страна водещата IT компания стана глобален партньор на SAP в United VARs. Преди това БГ Бизнес Солюшънс поддържаше статут на SAP Gold Partner – най-високото ниво в партньорската програма на SAP SE и необходимо условие за членство в United VARs.

United VARs осигурява единна подкрепа на международните клиенти, координирайки целия проект: от управлението на международните екипи по внедряване до предоставянето на стандартизирани инструменти и най-добри практики за поддръжка, като по този начин осигурява постоянство в доставянето на качествени и компетентни услуги, независимо от местните различия, характерни за всяка отделна държава или регион.

„Членството ни в United VARs е стратегическа стъпка за нашата компания и ще ни помогне да следваме целта си да предоставяме на клиентите си най-иновативните решения на SAP и да им помогнем да извлекат максимална стойност от тяхната инвестиция, независимо къде се намират и къде правят бизнес“, сподели Драгомир Маринов, управител на БГ Бизнес Солюшънс.

„Присъединяването на БГ Бизнес Солюшънс към United VARs е признание за качествата на българските консултанти и високото ниво на познание на SAP продукти, както традиционни, така и от най-ново поколение. С присъствието на български партньор в United VARs обменът на опит и експертиза ще бъде още по-засилен за всички бъдещи проекти“, сподели Румяна Тренчева, управител на SAP България.

United VARs е основана през 2006 г. като глобална партньорска мрежа, обслужващи малки и средни предприятия по целия свят. В момента в организацията работят над 5000 SAP консултанти, а годишният обем на продажбите възлиза на над 1.6 милиарда долара. Първоначално организацията стартира с фокус върху Централна Европа, но бързо се разраства и сега има над 34 компании членки, партньори на SAP, във всички важни икономически региони в света и обслужва над 5500 клиента в повече от 73 страни, включително и в България.

Повече информация за организацията можете да научите на адрес: http://www.united-vars.com/ и в You Tube.

"БГ Бизнес Солюшънс" ЕООД е IT компания, предлагаща цялостни решения за управление на бизнес процеси, първокласни консултантски услуги, внедряване и поддръжка на ERP информационни системи, IT инфраструктурни решения, поддръжка и услуги с фокус към иновативни и ефективни модели. Компанията е официален Златен партньор на SAP за услуги по SAP внедряване, SAP интеграция и SAP обучения.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

BG Business Solutions

BG Business Solutions

Адрес:
гр. София 1784 Бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
Телефони:
+359 2 904 2336; +359 875 34 43 36