BGBS – най-добър облачен партньор на SAP в България за 2015 г.

Дата: 17 Февруари 2016г.

 

„БГ Бизнес Солюшънс“ ЕООД спечели наградата за най-добър облачен партньор на SAP в България за 2015 г. Компанията получи приза по време на специалната среща на SAP с медиите, на която г-жа Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP България, и регионален изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа очерта тенденциите в развитието на SAP в глобален мащаб, както и посоката на развитие на бизнеса в България.

BGBS участва във внедряването на SuccessFactors, лидерът в облачните решения за управление на човешки ресурси, в българската компания Фикосота, която има 20% средногодишен ръст на продажбите и над 1000 служителя в над 18 страни. „Търсихме модерно, облачно базирано средство, за да опознаем нашите служители във всички тези страни и да можем да управляваме техния потенциал и представяне. Избрахме SuccessFactors и със съдействието на BGBS вече сме на етап финални настройки“, сподели по време на срещата Бисер Богданов, HR мениджър на Фикосота.

Компанията реализира успешно и внедряване на SAP Cloud for Customer (C4C) за едно от търговските направления в „Булгартабак Холдинг“ АД C4C e изцяло облачно решение, чрез което се управляват взаимоотношенията с клиентите през различни платформи от всяко място и по всяко време. В продуктовото портфолио на компанията са включени както on-premise решения (SAP ERP, BI, CRM, и др.) така и други топ продукти на SAP като SAP Hybris - централизирана платформа за онлайн търговия и маркетинг, интегриране на клиенти, доставчици и бизнес партньори. Нов продукт, който бързо ще се наложи на нашия пазар е GK POS –водещо POS решение на европейския пазар.

Г-н Драгомир Маринов, управител на BGBS сподели, че спечелената награда е признание за успешния подход на компанията, която се стреми да докаже, че всяка организация може да си позволи да инвестира в SAP. “ За последните няколко години SAP се е превърнала в изключително иновативна компания и покрива широк кръг от услуги. Освен това решенията не са толкова скъпи за интеграция, колкото са били в миналото. Те могат да бъдат интегрирани на местно и световно равнище, а и да бъдат предоставени и под формата на услуги“.

През 2016 година БГ БС започна да предлага и внедрява новите продукти и на Европейския пазар.

За повече информация, моля посетете www.bgbs.bg
Телефон: +359 885 045 464
Е-поща: sales@bgbs.bg

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

BG Business Solutions

BG Business Solutions

Адрес:
гр. София 1784 Бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
Телефони:
+359 2 904 2336; +359 875 34 43 36