Българскaта потребителска група на Lotus Software отпразнува четвъртата си годишнина

Дата: 28 Ноември 2011г.

Българската потребителска група на Lotus Software (LOCOPO.NET) отпразнува своята четвърта годишнина на 24 ноември 2011. Събитието събра най-верните си фенове и потребители, които активно участват и споделят новостите около Lotus Software в LoCoPo.net общността. Потребители, които ежедневно се изправят пред предизвикателствата на бизнеса и ги решават по-лесно и ефективно с помощта на Lotus технологиите. И може би най-важните потребители - тези, които ежедневно разработват Lotus бизнес решения и поддръжат работеща Lotus Domino -инфраструктурата. 
 
За период от четири години LOCOPO.NET успя да развие стабилна Общност от хора, обединени от идеята за сътрудничеството и по-ефективната работа в екип. С близо 250 регистрирани потребители, 15 блога и над 700 статии, Lotus Community Portal се превръща в най-актуалното виртуално място за споделяне на знание и експертиза свързани с Lotus Software в България.

За Ай Би Ес България:

Ай Би Ес България (www.ibs.bg) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

За да осигурим най-доброто за своите клиенти, ние си партнираме с лидерите. IBS е Premier бизнес партньор на IBM и Lenovo, оторизиран сервиз за IBM/Lenovo продукти, оторизиран център за обучение за IBM софтуер и RedHat, партньор на CISCO и Oracle.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090