Българският Startup Promotino цели да помогне на българите да купуват повече стоки на промоция.

Дата: 19 Юни 2015г.

 

 Promotino е уебсайт и мобилно приложение, целящо максимално да улесни достъпа до промоциите на всички вериги магазини в страната.

 
Най-добрите и най-близки до вашето местоположение промоции са вече достъпни само в няколко стъпки. Можете да търсите по необходим продукт, да разгледате актуалните предложения на конкретна верига или да разгледате текущите промоции сортирани в категории като храни и напитки; мода; техника и др.

 

 
В стремежа си да предоставя актуалните предложения на веригите, Promotino работи в тесни взаимоотношения със супермаркетите и използва логата и отличителни знаци с тяхното изричното съгласие.

 

 
Promotino постоянно разширява партньорството си с местните вериги магазини с цел предоставяне на по-богат избор от продукти.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.