Belot.BG вече достъпен и в Apple App Store

Дата: 01 Юли 2015г.

01.07.2015г., Гейм Студио Казуалино представи ново приложение на Belot.BG за iOS устройства. След големия интерес към най-новият онлайн мултиплейър за Белот в България, който до момента се играеше онлайн през сайта, чрез Facebook App Center и Google Play, компанията реши да зарадва и феновете на Белота, притежатели на iPhones. Новото приложение е налично в Apple App Store от днес https://itunes.Apple.com/app/belot.bg-igraj-belot/id961576733 и може да бъде изтеглено напълно безплатно. Belot.BG е социална платформа, в която любителите на Белота играят срещу реални хора, получават бонуси на дневна база и създават нови познанства и приятелства. Работата по отношение на функционалност и дизайн продължава. През последния месец вече са факт няколко ъпдейта, които са подобрили значително качеството на платформата.

За фирмата:

Казуалино АД e студио за игри и собственик на сайта Belot.BG.
Водени от мотото – “Ние не се ограничаваме с възможното”, екипът се състои и млади и талантливи професионалисти, които имат амбицията и мотивацията да бъдат създателите на най-добрия Белот в България!

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".