Безплатен онлайн магазин за една година със Summer Cart 7.5

Дата: 25 Август 2015г.

Промоционалната оферта съкращава разходите при започване на онлайн бизнес

Водещият български софтуерен продукт за създаване на онлайн магазини Summer Cart навърши 7 години и това е повод за създателите му от Mirchev Ideas да предложат много специални промоционални условия за нови клиенти само до края на месец август.
Трите промо предложения покриват целия спектър от нужди на клиентите и започват от версията Start, която се предлага безплатно за първата година.
За напредналите потребители е предназначена версията Deluxe, която предлага изчерпателен набор от функционални възможности, с помощта на които може да бъде създаден уникален и гъвкав сайт за онлайн продажби. В момента версия Deluxe се предлага с 500 лв. отстъпка.
На върха е версията Business-to-Business, която добавя полезни възможности за работа с групи клиенти, управление на документооборота и анализи на продажбите. Тя също се предлага с 500 лв. намаление само до края на август.

Създаване на онлайн магазин без риск
Динамичният свят на онлайн търговията носи своите рискове, но с новото предложение за безплатно използване на Summer Cart 7.5 Start за цяла година, те са сведени до минимум. Така желаещите да отворят нов онлайн магазин могат да създадат сами луксозен сайт за продажби, без това да ги обременява с начални разходи.
Версията Start предлага всичко необходимо за стартиране на продажби в интернет – неограничен брой продукти и снимки, 30 готови дизайна, лого редактор, поддръжка на банери, опции за продуктите, вградена връзка с куриерски услуги, възможности за задаване на различни отстъпки и вградени инструменти за оптимизация за търсачки.
Използването на версия Start след първата безплатна година струва достъпните 195 лв. без ДДС за всяка следваща година.
Пълна информация за промоционалните предложения за закупуване на Summer Cart 7.5 можете да намерите тук: http://summercart.bg/blog-article/104/mega-promotsia-po-povod-2-rozhdenni-dni-v-ofisa-na-summer-cart.html .

Повече зa Mirchev Ideas
Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 2700 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди, Еконт и In Time, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart ще намерите на адрес: http://www.summercart.bg/. 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Well Done Marketing /PR Advertising

Well Done Marketing /PR Advertising

Адрес:
гр. София, ул. "Проф. Георги Павлов" 30
Телефони:
Т.: 02 465 1175
М.: 0898 22 37 37