Безплатен семинар за уеб програмиране с Python и Django

Дата: 10 Януари 2013г.

 

Интересувате ли се от уеб програмиране? Ако отговорът е "Да", не се бавете а се запишете за безплатния семинар на адрес http://academy.telerik.com/seminars/python-and-django-development!

Фокусът ще бъде върху овладяването на две технологии с бързо нарастваща популярност - Python и Django. Python е език от високо ниво за скоростно създаване на приложения, а Django е най-разпространеният уеб фреймуърк за Python. 

Семинарът се организира от Акедемия Телерик, с лектор Емил Филипов от MTR Design.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

MTR Design

MTR Design

Адрес:
Суха река 19А, София 1517