Безплатна счетоводна програма Мираж за микро- и малки фирми

Дата: 15 Юли 2014г.

Компанията за счетоводни и одит услуги Брейн Сторм Консулт стартира програма в помощ на микро- и малкия бизнес. На първия етап от програмата, фирмата предоставя безплатна версия на счетоводната си програма Мираж SQL.
Безплатната програма няма ограничения във времето на ползване - когато Ви е удобно и когато Ви е необходимо.

Обслужвайки хиляди клиенти на счетоводни, одит и софтуерни услуги се идентифицира необходимостта от теоретично и практическо обучение на представителите на микро- и малкия бизнес в областта на счетоводството и финансите. Приложението на счетоводните справки и финансови анализи са задължителен елемент във вземането на адекватни управленски решения в силно конкурентната икономическа среда.

За максимално улеснение на работния процес Брейн Сторм Консулт организира обучения на счетоводен софтуер Мираж, които се провеждат ВСЕКИ ВТОРНИК в офиса на фирмата с адрес ж.к. Младост 1А, бл. 505 А, вх. 2.
Вход свободен!

 

Зад Финансово-счетоводен софтуер Мираж стои екип от над 50 експерт-счетоводители, счетоводители, методолози, консултанти и програмисти.

Информация за сваляне на програмата и ръководство, може да откриете ТУК!

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

"Брейн Сторм Консулт"ЕООД

"Брейн Сторм Консулт"ЕООД

Адрес:
София 1729, Младост 1А, бл.505А, вх.2
Телефони:
+359 2 80 99 776
+359 2 80 99 740