Безплатно инсталиране на AVG, Acronis и GFI Software на място при клиента през летните месеци

Дата: 02 Юли 2013г.

„Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД, водещ дистрибутор на софтуерни продукти за антивирусна защита, архивиране и мрежова сигурност, обяви, че през месеците юли и август 2013 г. при закупуване на продукт на AVG Technologies, Acronis или GFI Software, фирмата предлага, при поискване от клиента, безплатна инсталация на място чрез мрежата си от офиси на риселъри в цялата страна.

„Когато някой планира закупуване на софтуер, той трябва да планира и неговото инсталиране и настройване в мрежата и в Интернет, за да работи оптимално и безпроблемно. С тази промоция ние ще спестим част от грижите и ангажираността на клиентите ни и ще направим решението им за избор на защита още по-лесно“, казва Ивайло Тинчев, управител на фирмата дистрибутор.

Продуктите за сигурност на AVG са на пазара вече повече от 20 години и защитават над 110 милиона потребители в целия свят. Софтуерът е известен със своят оптимизиран и лесен за използване интерфейс, високо ниво на откриване на заплахи и оптимално използване на ресурсите на системите, върху които е инсталиран.

Продуктите за архивиране на Acronis са наградени като най-добри за малкия и средния бизнес. Те дават възможност за автоматичен бекъп на цялата информация на отделните компютри или сървъри - в мрежата или в облака. Локалното възстановяване може да стане от ниво чист хардуер за минути, а не за часове или дни.

Продуктите на GFI Software включват антивирусна и антиспам защита на сървъри, следене и ограничаване на трафика в мрежи, сканиране за уязвимости и записи на събития и много други полезни системни инструменти, които улесняват администраторите и са незаменима помощ за сигурността на данните на всяка организация.

Повече информация за продуктите на AVG Technologies, Acronis и GFI Software и тяхното закупуването, можете да научите на сайта на дистрибутора:
http://www.bsd.bg/small-and-medium-business-software/ 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110