Бросикс - Бизнес чат клиент с високо ниво на сигурност

Дата: 13 Декември 2011г.

Бросикс е чат клиент с висока степен на защита който разполага с функции, които са специално създадени за целите на фирмите и бизнеса.

 

С Бросикс можете да създадете собствена затворена мрежа за обмен на съобщения, което е един от най-успешните начини за оптимизиране на работния процес във вашата фирма или организация.

За разлика от другите чат клиенти, Бросикс осигурява комуникация с висока степен на защита – приложено е сигурно криптиране за всички трансфери на данни. Това прави Бросикс подходящ за обмяна на конфиденциална и важна за бизнеса информация. Когато използвате Бросикс за основен инструмент за комуникация, практически елиминирате риска от заразяване с вируси.

Отделно от сигурността, Бросикс разполага с разнообразни допълнителни функции, като Бяла дъска, Споделено сърфиране, Гласов чат, Текстов чат, Видео чат, Екранна снимка, Споделяне на екрана, Трансфер на файлове и много други. Приемете Бросикс като щвейцарско армейско ножче за офис производителността.

Бросикс е много лесен за употреба – изисква минимални системни ресурси и няма нужда от допълнителни настройки, за да започнете да го използвате веднага.

Специално разработеният онлайн контролен панел осигурява лесна администрация на вашата частна мрежа по всяко време и от всяко място.

Бросикс оперира глобална инфраструктура от сървъри, което означава, че потребителите се свързват с най-близкия сървър. По този начин нашите клиенти получават най-добра производителност. Центровете за данни са селектирани след внимателно проучване за гаранции за качество. Квалифицирани системни администратори наблюдават и оптимизират сървърите денонощно.

Друга причина, поради която нашите клиенти обичат Бросикс, е че не показваме никакви реклами.

Освен това, Бросикс е трикратен победител на престижната награда “Най-добър чат клиент за 2011/2010/2009 на About.com.

 

Относно Бросикс

Бросикс беше създаден през 2006-та година за да създадем лесно за използване и защитено комуникационно средство за домашна и бизнес употреба. Нашата цел е да помогнем на потребителите и бизнеса да се възползват от иновативните услуги за размяна на съобщения и други Интернет комуникационни технологии, без да правят значителни инвестиции в хардуер, софтуер, инфраструктура и ежедневна поддръжка.

Седалище
Бросикс ЕООД
бул. Дунав 4,
4003 Пловдив
България
+359 32 393191

email: pr@brosix.com

Facebook - http://www.facebook.com/brosix
Twitter - http://twitter.com/brosix
Google + - http://bit.ly/Brosix_google_plus

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Brosix

Brosix

Адрес:
bul. Dunav 4, Plovdiv 4003, Bulgaria