Call of Duty: WWII идва на 3 ноемри с нов Game Ready драйвер

Дата: 31 Октомври 2017г.

Call of Duty: WWII ще се появи на пазара на 3 ноемри, а GeForce геймърите ще разполагат с най- новия Game Ready драйвер. Драйвера също така ще оптимизира и Wolfenstein II: The New Colossus (Vulkan), както и Need for Speed ​​Payback.

Драйверите NVIDIA Game Ready са достъпни още преди официалното пускане на игрите на пазара и предлагат най-доброто изживяване за GeForce геймърите. Геймплея е оптимизиран от инженерите на NVIDIA, а като гаранция за качество, всеки Game Ready драйвер притежава WHQL сертификат от Microsoft.

Полезни връзки:

Историята на Game Ready драйверите на GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/call-of-duty-wwii-game-ready-driver

Свалете Game Ready драйвер:

https://www.geforce.com/drivers

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.