Дънните платки ROG поставиха четири нови световни рекорда

Дата: 23 Ноември 2012г.

Марката ROG на ASUS продължава да създава овърклок шампиони по целия свят. На дънни платки, предназначени за Intel® и AMD процесори, бяха поставени нови рекорди в категориите SuperPi 32M, wPrime 32M/1024M и при овърклок на честота на процесора, доказвайки, че ROG е в челните редици при дънните платки с възможности за тунинг.

Най-добрата платформа за запалени овърклокъри и нови световни рекорди
Изключителното качество на дънните платки ROG служи за отправна точка на тяхното превъзходство в представянето. Умело проектиране, най-качествените компоненти и надеждни материали – всичко това допринася за издръжливостта на продуктите при различни овърклок експерименти. Създадени, за да издържат на максимално натоварване през цялото време, ROG дънните платки притежават множество специални функции за тунинг и овърклок, превръщайки се в най-предпочитания избор за ентусиастите, които обичат да натоварват своите персонални компютри до краен предел. Акцентът при продуктите, предназначени за овърклок общността, се разпростира върху широка продуктова гама и обхваща както Intel®, така и AMD базирани модели.

Четири нови световни рекорда
ROG Maximus V Extreme се превърна в редовен разбивач на рекорди още при дебюта си, като този път покори категорията SuperPi 32M по време на ROG Camp в Берлин. Под надзора на овърклокъра Андре Янг, хронометърът спря на 4’42.656” – значително подобрение в сравнение с предишното най-добро постижение 4’43”. При подобряването на този рекорд бе използван процесор Intel® Core i7-3770K.

Отново под ръководството на Андре, ROG Crosshair V Formula-Z с AMD FX-8350 счупи предишния рекорд за CPU-Z честота до изключителните 8670.22MHz.

По същото време хонконгският овърклокър Джон Лам от HKEPC използва ROG Crosshair V Formula-Z, за да запише два световни рекорда във wPrime. При 32M бенчмарка той постигна 4.532”, докато при 1024M новият световен рекорд е 143.766”. За тяхното постигане Джон използва AMD FX-8350.

Повече информация за световните рекорди, техните автори и продуктите зад тях можете да намерите на официалната страница на ROG:
http://rog.asus.com/183622012/overclocking/8-67ghz-fx-8350-and-more-as-rog-smashes-world-records

Допълнително отразяване на постиженията на Аднре Янг може да видите и на:
http://rog.asus.com/178522012/overclocking/7ghz-core-i7-3770k-hits-superpi-32m-world-record-by-andre-yang/
###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11,9 млрд. щатски долара.
                            
Повече за ASUS ROG
ASUS Republic of Gamers е създадена през 2006 г. в отговор на геймърите и ентусиастите, които търсят повече от своя хардуер. Оттогава ROG израсна до марка, която е известна с високото си качество и активното участие в различни геймърски и овърклок събития по света като QuakeCon, BlizzCon и Dreamhack. През последните пет години продуктите на ROG са причина за подобряването на множество рекорди за овърклок, вследствие на което брандът е носител на повече от 1800 награди и отличия. Придържайки се към принципа "Изборът на шампионите", ROG гамата включва дънни платки, графични карти, преносими компютри, настолни компютри, мишки и аудио продукти, предназначени да дадат на геймърите и ентусиастите истински хъс за победа. За да научите повече, посетете ROG http://rog.asus.com

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".