Destiny 2 с нов трейлър в 4K резолюция с 60 кадъра в секунда

Дата: 16 Август 2017г.

NVIDIA укрепва сътрудничеството си с Bungie и Activision за Destiny 2, като пуна нов PC Beta трейлър, който включва нови изображения от PC версията на играта Destiny 2 и работи в 4K формат с 60 кадъра в секунда.

Activision пуска PC Beta версията на дългоочакваната шутър игра от първо лице в режим мултиплейър преди официалният старт на 24 октомври. PC Beta версията дебютира на 28 август за Early Acces, а Open Beta версията ще бъде налична между 29 и 31 август.

PC Beta версията ще е 4K, с пълен набор от регулируеми графични настройки, пълна поддръжка на мишка и клавиатура, както и поддръжка на монитор за 21: 9.

PC Beta версията ще съдържа мисията за лансиране на Destiny 2 “Homecoming”, strike-а “Inverted Spire” и режима мултиплейър, достъпен за две карти, сред които и Javelin-4.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".