Дигитализация

Дата: 04 Август 2015г.

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД предлага доставка, инсталация, конфигурация и поддръжка на софтуер и хардуер за дигитализация и изграждане на дигитални центрове. Фирмата предлага комплексна услуга – от сканиране на обектите до тяхното представяне в публичното пространство.

Последното се реализира с помощта на фирмен софтуер – дигитална каталожна система. Изградена с помощта на модерна уеб базирана софтуерна платформа, тя дава огромни възможности за персонализация и конфигурация според нуждите на потребителите. Това я прави подходяща за приложение в различни културни организации, като музеи, библиотеки, галерии, архиви, общини и частни колекции.

Продуктът отговаря на водещи стандарти за изграждане на системи от метаданни, стандарти за каталогизиране и стандарти за културни колекции. В него могат да бъдат зададени различни езици и различни по вид списъци – за елементи от интерфейса, за контрол на съдържанието, за обекти, места, колекции и др.

Системата разполага с административна и публична част, като достъпът до тях може да бъде строго контролиран – информацията, която ще се показва в публичната част може да бъде определена предварително, а административната част може да бъде свързана с вече съществуващ уеб сайт, като са налични функционалности за контрол върху въведените обекти. При желание, двете части на каталожната система могат да бъдат използвани самостоятелно.

Разгледайте пълната гама от функционалности на системата

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

NIT-New Internet Technologies LTD

NIT-New Internet Technologies LTD

Адрес:
гр.София, ул. Хан Аспарух 60 офис 1
Телефони:
+359 2 8505364