Diskeeper Corporation обяви новото си име - Condusiv Technologies

Дата: 05 Март 2012г.

Diskeeper Corporation навлиза в пролетта на 2012 с новото си име Condusiv Technologies и изцяло променен маркетингов подход.

Днес, 5-ти март 2012 г., лидерът в софтуера за високопроизводителната оптимизация и системна поддръжка за технологични компании, частни лица и бизнеси промени името си от Diskeeper Corporation на Condusiv Technologies. Компанията прекрати операциите си под името Diskeeper Corporation в полунощ на 4-ти март 2012 г.

"Скоро след като бях назначен за изпълнителен директор на Diskeeper през септември 2011 г., аз преразгледах основната интелектуална собственост и водещата позиция на компанията. Осъзнах, че съм наследил много талантлив експертен екип и силно желание за разработване на високопродуктивен софтуер - иновативни продукти, които имат изключително позитивно влияние върху бизнеса на клиентите ни, възстановяването на икономиката и макроикономическия растеж”, казва Джери Болдуин.

„Ние сме много различна организация от това, което сме били през 1981 г., когато компанията е била основана. Приемането на ново име и идентичност за бранда е логично следващата стъпка в нашата стратегия за растеж. Тази промяна отразява страстта на нашия екип да разработва водещи за индустрията решения и партньорства с клиенти, което да доведе позитивно развитие и промяна“, казва Джери Болдуин, новият изпълнителен директор на Condusiv™. „Condusiv изразява това, което сме станали като организация, а също и това, което се надяваме да бъдем - силно фокусирани върху преминаване на границите на традиционните решения с иновативни продукти, които бързо и драматично да подобрят продуктивността в технологиите, хората и бизнеса”.

“Condusiv е дума, която включва в себе си значение, което подчертава, че наблягаме на възможностите и бъдещето”, казва Болдуин. “Точно както нашата компания се съсредоточава върху помощта към клиентите, за разширяване на ефективността и дълголетието на оборудването, за увеличаване на продуктивността им днес и утре. Condusiv е повече от модерен и динамичен израз за новата позиция на пазара на нашата компания като водещ доставчик на решения за софтуерна оптимизация и производителност. Той може да помогне да се замени смисъла на прехода от икономическо възстановяване към икономически растеж за клиентите ни”, твърди Болдуин.

Джон Лейк, вицепрезидент на маркетинга в Condusiv казва: "Когато се разработваше новото име на бранда за компанията, нашият екип беше вдъхновен от идеи за силен растеж и иновативно мислене. Искахме да се свържем с реалността, че глобалните бизнеси се променят по-бързо от всякога, и да изберем име, което да даде предимство и да помогне на клиентите да направят тези промени. Condusiv произлиза от от думата „conducive“ (благоприятен), означаваща „допринасящ за по-добро“. Името идеално описва фокуса на компанията за помощ към клиентите. Condusiv, с кратката си форма и уникално произнасяне, също така, показва същността на партньори, който са невероятно технологично иновативни в надпреварата за нуждите на света.”

Промяната на името идва след 31 години успешен бизнес с компании от Fortune 100 до Fortune 1000, но и с нова предизвикателна мисия да свърже клиентите и партньорите, технологиите и хората с ползите от оптимизиране на ефективния растеж, бързото мислене и промяна.

Фирмата приветства нейните служители след събитието за промяната на бранда с обновени офиси, променено графичното представяне и нови офис материали.

За Condusiv Technologies

Condusiv Technologies създава високопродуктивен софтуер, който оптимизира и поддържа производителността и ефективността на приложенията, удължава живота на оборудването и прави технологиите, хората и бизнеса по продуктивни. От момента, в който се инсталира върху физически или виртуални системи, технологията на софтуера на Condusiv осигурява автоматично оптимизиране на производителността при работата с данните. Изисквайки нулево допълнително натоварване, техните енергийно-ефективни решения се използват от 90% от компаниите в Fortune 1000 (стоте най-успешни компании) и от почти 75% от The Forbes Global 100 (най-успешните публични компании). Техни клиенти са хиляди глобални компании, правителствени агенции, независими разработчици на софтуер, разработчици на оригинално оборудване и домашни потребители по целия свят. С над 30 години опит в разработването на продукти от най-високо ниво, те са водещи на пазара на иновации в съхраняването на данни и доставят патентовани технологии, които подобряват бизнеса. За повече информация, посетете http://www.condusiv.com/

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condusiv Technologies, StarWind Software, I.R.I.S. Group и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110