Дизайнът на игрите събира ИТ общността в Русе

Дата: 31 Януари 2017г.

 „Дизайн на игрите и системите в тях“ е темата на първата от поредица лекции и срещи, които русенската софтуерна компания „Силвае технолоджис“ (Silvae Technologies) организира. Лекторът Йордан Георгиев ще очаква изкушените от тематиката в четвъртък, 2 февруари, от 18:30 ч. в зала 2.203 – втори корпус на Русенския университет.
Изборът на темата за лекцията изхожда от факта, че игрите са невероятно комплексни творения - от изключителното количество софтуер, нужен за емулация (възпроизвеждане на функцията или действието) и визуализация на дори най-простото движение, до начина, по който ни стимулират и ни позволяват да изживеем различни емоции от креслото си. Програмистът Йордан Георгиев ще посвети лекцията си на това как да се оформят системите в игрите, за да бъдат „забавни“. Повече от седем години той се занимава с разработка на игри.
„Силвае технолоджис“ има повече от десет години опит в предоставянето на софтуерни услуги чрез отдалечени екипи. Компанията е създадена с белгийски капитал. До момента специалистите на фирмата, чието седалище е в Русе, са реализирали над 100 проекта за своите клиенти от различни точки на Европа.
Най-новата инициатива на фирмата се нарича Silvae's DEVents и ще се състои от поредица събития, насочени към общността на информационните и комуникационни технологии.

 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

PR Агенция "Ла мезон" - Русе

PR Агенция "Ла мезон" - Русе

Адрес:
Русе,ул. Раковски 4
Телефони:
ruse@accessrecruitment.eu