ERP Concept представя нов продукт за изготвяне на интерактивни обучения и документация

Дата: 20 Декември 2011г.

След промяната на името си ERP Concept обеща нови решения в своето портфолио. Първото от тях вече е факт – ERP Concept сключи договор за партньорство с водещ доставчик на решения за професионално развитие и квалификация на служителите в сферата на SAP и информационните технологии Team Training Solutions GmbH.

Train to Retain е професионално решение, което осигурява лесен и ефикасен начин за обучение и трайно усвояване на знания. Подсигурено от модулните софтуерни компоненти на TT Knowledge Force, решението помага при подготовка, разработване и дистрибуция на съдържание в различни форми – от еОбучение и документация до видео и интерактивни примери.

TT Knowledge Force е инструмент, чрез който симулации, документация и еОбучение за крайни потребители се създават едновременно. По този начин се постигат до 50% спестяване на разходите за изготвяне на обучения и документация. С помощта на TT Knowledge Force могат да бъдат документирани комплексни софтуерни приложения при IT roll-out проекти, като същевременно се създават интерактивни висококачествени програми за комбинирано обучение.

Уникалното при решението е възможността да бъдат покрити всички необходими IT и не-IT теми за обучение в дадена организация. Заедно с класическите IT обучения за всички модули на SAP, Windows, уеб приложения или други софтуерни системи, компаниите също могат да разработват специфични за всяка длъжност не-IT обучения като маркетинг продуктови описания или обучения за новопостъпили служители в лесен еОбучителен формат. TT Knowledge Force изгражда рамка за централно управление на информацията, която дава на авторите достъп до цялото налично съдържание за всички членове на екипа по цял свят.

Клиенти на решенията на TTS GmbH са държавни институции в Европа, както и световноизвестни компании като Новартис, Адидас, Конрад Електроникс, Луфтханза Техник, Хенкел, Байер, Е.ОН, БМВ, Волво и много други.

TT Knowledge Force е наличен на над 30 езика, включително български и македонски. По този начин всички обучения и документация бързо могат да бъдат преведени на необходимите езици. Консултантите на ERP Concept използват инструмента за изготвяне на еОбучения и документация към текущите проекти, по които работят.

Официалното представяне на TTS GmbH и новите решения ще се състои в края на месец Февруари 2012 г. в гр. София.

Междувременно може да разгледате примери за IT и не-IT обучения като посетите нашия уебсайт www.erp-concept.com

TTS GmbH е водещ иноватор за решения за професионално развитие и квалификация на служителите в сферата на информационните технологии и SAP решения. Повече от 400 корпорации и организации в повече от 20 страни разчитат на услугите и продуктите на TTS. Повече от 1 000 000 служители са били квалифицирани с помощта на експертите по еОбучение и управление на таланта; повече от 5 000 автора създават ежедневно документация и еОбучения с помощта на TT Knowledge Force; повече от 3 000 000 потребители използват TT Knowledge Force, за да посрещнат ежедневните си нужди от обучение.
 

ERP Concept Ltd. (преди SAP Concept Ltd.) е динамично разрастваща се международна консултантска фирма в областта на информационните технологии и услуги по внедряване и обслужване на решения, базирани на SAP платформа. ERP Concept е специализирана, както в реализацията на широкомащабни проекти, така и във внедряването на специфични индустриални решения. В своя международния екип компанията успешно съчетава познанията си за местните и международни пазари с фокуса върху високо ефективното и качественото внедряване на SAP решения за клиенти в цяла Европа.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ERP Concept Ltd

ERP Concept Ltd

Адрес:
Sofia
Телефони:
+359 2 805 70 37