Ексклузивна оферта: 40% отстъпка за новия Microsoft Dynamics NAV 2013

Дата: 20 Февруари 2013г.

Intelligent Systems Bulgaria представя ексклузивна оферта за закупуване на лицензи за новата версия на най-разпространената ERP системата у нас - Microsoft Dynamics NAV. До средата на месец юни 2013 г., всички нови клиенти на решението могат да се възползват от промоционалнoтo предложение, ползвайки изключителна отстъпка от 40% на базов пакет функционалности Microsoft Dynamics NAV 2013, включващ 3 пълноправни потребителя.
Microsoft Dynamics NAV 2013 базов пакет функционалности + 3 пълноправни потребителя с 40% отстъпка!

Нека Ви докажем, че това предложение не е за изпускане!
Microsoft Dynamics NAV е гъвкав софтуерен инструмент за управление на бизнеса от клас ERP, използван от 95 000 организации от разнообразни браншове в над 40 страни по света. Microsoft Dynamics NAV е най-популярното ERP решение у нас, на което се довериха повече от 300 компании в България.
Защо толкова много фирми избраха Microsoft Dynamics NAV?
Microsoft Dynamics NAV осигурява оптимизирани процеси и благоприятства растежа на бизнеса чрез предоставяне на детайлен поглед за всичко случващо се в компанията във всеки един момент – от управление на продажби и маркетинг, склад и доставки, през производство, проекти и сервиз до тяхното финансово и счетоводно отразяване и бизнес анализи. ERP решението Microsoft Dynamics NAV подобрява планирането, координацията и изпълнението на дейностите в организацията и повишава производителността на целия екип. С Microsoft Dynamics NAV ръководството си осигурява мощен софтуерен инструмент, с който да управлява бизнеса по-ефективно и да разкрива нови възможности за развитие. Повече подробности за функционалностите и възможностите на Microsoft Dynamics NAV 2013 можете да намерите на http://isystems.bg.
Осигурете си стабилност и растеж с Microsoft Dynamics NAV, а Intelligent Systems ще ви предостави първокачествени съпътстващи услуги за безпроблемна интергация и работа на решението във вашата компания!

С предоставената отстъпка, Вие получавате ERP система от световен клас на възможно най-ниската цена!
За допълнителна информация относно ексклузивната оферта и новите възможности пред вашата компания, моля, свържете се с нашите специалисти на тел.02/817 33 66 или на sales@isystems.bg.За Intelligent Systems Bulgaria
Intelligent Systems Bulgaria e водещият Microsoft Dynamics партньор за България и е един от лидерите при софтуерните интегратори в страната. Фирмата предлага цялостно обслужване и професионални услуги по внедряване, разработка и поддръжка на системите Microsoft Dynamics ERP и CRM. Intelligent Systems има реализирани повече от 200 успешни проекта в различни браншове в повече от 12 страни по света. Компанията разполага с екип от сертифицирани специалисти, натрупали богат опит в голям брой индустрии, които могат да модифицират системата така, че най-пълно да отразява спецификите на вашия бизнес.

--- --- ---
* Предложението важи само за нови клиенти на Microsoft Dynamics ERP, които до сега не са ползвали решения от продуктовата линия Microsoft Dynamics.
* Ексклузивната оферта важи при направена поръчка до 12:00ч. на 15 юни 2013г.
* В настоящото предложение не е включен план за поддръжка и право за придобиване на нови версии, предоставяни от Microsoft.
* Офертата не важи при SPLA лицензиране.
* Предложението не може да бъде комбинирано с други оферти, промоции и отстъпки на Microsoft.  

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090