ФТС България показа новостите в последните версии на линията ИТ решения Microsoft Dynamics на FTS Dynamics Day 2013

Дата: 30 Май 2013г.

Сесията посветена на ERP системата от висок клас AX 2012 откри г-н Panos Gikas, Multy Country Dynamics Lead в Майкрософт за Централна и Източна Европа. Той очерта следващите стъпки в развитието на решението през следващите няколко години. Екип на ФТС България представи последните новости в системата AX 2012 в модулите „Финанси“, „Производство“, „Търговия“ и „Логистика“.

Актуална и изчерпателна беше и втората сесия с фокус върху популярната ERP система Microsoft Dynamics NAV. За тенденциите в развитието на системата разказа Tatjana Lukic, MBS Partner Lead от Майкрософт за региона Южни Балкани. Консултантите на ФТС България разкриха детайлите по нововъведенията в последната версия на системата в навигацията на системата, при отчитането на работното време, в модулите „Финанси“, „Производство“ и „Търговия“.

След кафе-паузата обзор на ползите за управлението на взаимоотношенията с клиентите с помощта на Microsoft Dynamics CRM направи Милен Манчев, CRM Sales Lead от Майкрософт за региона Южни Балкани. Бяха представени основните въпроси, чийто отговори са лесно постижими след внедряване на CRM система – при управлението на маркетинговата дейност, при управлението на продажбите и за постигане на по-качествено обслужване на клиентите.

Отделено бе внимание и на опциите за настройки и оптимизация на системите посредством нови инструменти за мониторинг, по-тясна връзка между отделните приложения, ефективно използване на хардуерните ресурси и др.

Презентацията на г-жа Цанка Маркова, Управител на ФТС България, бе посветена на Microsoft BI и възможността за постигане на актуална и коректна бизнес информация с помощта на съществуващите в компанията приложения, без допълнителни инвестиции.

Лъчезар Богданов от Industry Watch отново успя да грабне вниманието на гостите с презентацията си за ключовите индикатори, основните рискове, актуалните тенденции, предизвикателства и сценарии пред икономиката на България и другите страни от Европейския съюз.

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.