ГЕЙМ МЕЙКЪРИ! ГОТОВИ ЛИ СТЕ? НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ХАКАТОН В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА ЗАПОЧВА!

Дата: 27 Октомври 2015г.

София, България – 26 октомври 2015 – Сръбската компания Nordeus, издател на една от най- популярните спортни онлайн игри в света – Top Eleven днес обяви, че регистрациите за най-големият хакатон в Югоизточна Европа ще започнат скоро.

Хакатонът организиран от Nordeus има за цел да насърчи креативността, сръчността и работата в екип сред разработчици, ентусиасти и всички, които ще участват на тазгодишното състезание. Nordeus ще награди победителите с ценни награди, а целта на хакатона е, отборите да демонстрират знания, иновацитивно мислене, оригиналност и способност за работа под напрежение в реална бизнес среда.


"Хакатонът Nordeus показва някои от основите, върху които сме изградили нашият успех. Работата в екип, уменията и страстта са само част от стойностите, необходими за създаването на най-добрите игри в индустрията. Ние постоянно търсим таланти, най-добрите от най-добрите във всички области на гейм девелопмента. С организирането на това състезание, ние даваме възможност на участниците да изразят себе си, като в същото време подкрепят регионалната игралната индустрия и помагат тя да се развива ", каза Бранко Милутинович – главен изпълнителен директор на Nordeus,
Nordeus ще покрие всички пътни и квартирни разходи на отборите.

Ако сте разработчици, дизайнери на игри или запалени ентусиасти, сега е времето да сформирате вашият отбор и да се подготвите за най-лудите и творчески 24 часа от вашият живот!

Повече информация за петият хакатон Nordeus, ще намерите на страницата:
www.nordeushackathon.com

Тийзър на официалното видео:https://youtu.be/3qYv2KceSOI

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.