GFI Software спечели награда „Продукт на годината“

Дата: 12 Април 2012г.

GFI MailArchiver™ спечели след публично гласуване и беше коронован като „Продукт на годината“ в церемонията за награждаване на Network Computing

GFI Software обяви, че решението им за архивиране на електронната поща GFI MailArchiver е спечелило приза „Продукт на годината“ по време на шестите годишни награди, организирани от Network Computing, на официално събитие провело се в хотел Ръсел в Лондон. Наградите са били определени от над 30 000 онлайн гласа, което е нов рекорд.

Наградите на Network Computing се провеждат вече шеста година и подчертават качествата на продукти и услуги, които са допринесли положително за подобряване на мрежовата ИТ инфраструктура при организации от обществения и частния сектор. Те са единствените награди, даващи отлична оценка в мрежовата индустрия, при които победителите се определят изцяло онлайн, от номинациите и вота на потребителите, и по тази причина те са изключителен тест за възприемането и определянето на най-добрите продукти на пазара.

GFI MailArchiver дава възможност на малките и средни бизнеси да се справят с много от предизвикателствата свързани с техните имейл системи, включително увеличаването на обема електронни писма и прикачени файлове; поддръжка на производителността на Microsoft Exchange Server; твърде голямо доверие към PST файловете и архивите за възстановяване на стари или изтрити писма; съвместимост с изискванията за запазване на данните заради държавни регулации; и увереността, че критичната информация, съдържаща се в електронната поща не е изгубена и може винаги да се възстанови с цел непрекъснатост на работата в случаи на системни провали или природно бедствие. GFI MailArchiver вече включва и MailInsights, първия по рода си инструмент за анализ на данните, който позволява на бизнеса да извлече максимума от богатата информация, която се съдържа в архивираните имейли чрез търсене в данните и създаване на доклади.

“Поздравления за GFI Software и за всички победители и финалисти тази година, за техния успех”, каза Дейвид Боннър, мениджър на събитието Network Computing Awards. “Наградите през тази година поставиха рекорд по гласове, подчертавайки важността на мрежовите технологии за ИТ професионалистите. GFI MailArchiver продължава да доставя важна функционалност и изключителна производителност, което е било забелязано от нашите читатели, които са го избрали за продукт на годината.”

“Тази награда от Network Computing е признание за нашите усилия да дадем на малките и средни бизнеси инструментите, от които те се нуждаят, за да архивират успешно електронните си писма, комбинирани с мощни инструменти, които да помогнат на организациите да извлекат стойност от клиентите си и от изследването на вътрешните данни, които могат да се получат от на пръв поглед неструктурирани имейл архиви“, каза Фил Боусфилд, главен мениджър на отдела за инфраструктура на бизнеса към GFI Software. “Бих искал да благодаря на всички, които са гласували за нас, а също така и на екипите за разработка и инженерство, които работиха усилено, за да доставят тази изключителна нова версия на GFI MailArchiver.”

За GFI Software

GFI Software е световноизвестен производител на софтуер за уеб и имейл сигурност, архивиране, факс сървъри, инструменти за мрежова сигурност и хоствани ИТ решения за малките и средни бизнеси, чрез разширяващо се глобално общество от партньори. Продуктите на GFI са на разположение за инсталиране в организациите, в облака или в различни хибридни варианти. Със своята спечелила много награди технология и конкурентни цени, и с фокус върху уникалните изисквания на малките и средни предприятия, GFI задоволява ИТ нуждите на организации в глобален мащаб. Компанията има офиси в САЩ, Великобритания, Австрия, Австралия, Малта, Хонг Конг, Филипините и Румъния, които заедно поддържат стотици хиляди инсталации по целия свят. GFI е фокусирана към каналите за продажби компания с хиляди партньори в целия свят, а също така е и Microsoft Gold Certified Partner.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condusiv Technologies, StarWind Software, I.R.I.S. Group и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/

Отказ от права: Всички продукти и имена на компании в текста може да са търговски марки на съответните собственици. Според най-добрите ни познания всички детайли в момента на публикуването са били верни. Информацията може да бъде променена без уведомяване.
 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110