GFI WebMonitor дава ценна информация на ИТ отдела, отдел „Човешки Ресурси“ и на бизнес мениджърите

Дата: 05 Октомври 2012г.

Новите функционалности правят по-достъпна ценната информация за продуктивността, използването на трафика и сигурността

GFI Software представи GFI WebMonitor, едно от водещите в индустрията решения за Web сигурност за малки и средни бизнеси, което сега включва няколко нови функционалности, които предоставят данни за продуктивност, използване на трафика и сигурност на данните, директно в ръцете на тези, които имат нужда от тях в компанията.

Разширявайки подобренията направени през пролетта на 2012 г., които включваха панели за активността, използването на мрежата и трафика в реално време, последната версия на GFI WebMonitor сега включва и панел за сигурността, който позволява на ИТ администраторите да открият и да се справят с потенциални действия преди те да са станали сериозен проблем. С тази добавка, GFI WebMonitor също има панел за всяка от главните области на влияние, свързани с уеб браузването на работното място – проблеми със сигурността, прекалено използване на трафика и загуба на производителност. Допълнително, новите възможности за достъп базиран на роли дава възможност на ИТ администраторите по-лесно да споделят предоставената от панелите информация за служителите със съответните им мениджъри, без да бъдат претрупвани с ненужни данни или да им се дава достъп до настройките на самия WebMonitor.

“Информацията, която дава решението за Web наблюдение, има по-голяма стойност от тази само за ИТ отдела”, казва Дейвид Атард, продуктов мениджър в GFI Software. “Web браузването на работното място може да повлияе на продуктивността, Интернет трафика и сигурността, което не е проблем само за отдела по Информационни Технологии, но също и за този за човешки ресурси, а и за самите мениджъри. Ние целим да се справим с всички тези предизвикателства чрез „умния“ панел на GFI WebMonitor, като го направим по-лесен от всякога преди за използване от всички, за които данните от него са жизнено важни за тяхната работа и подобряването на бизнеса.”

Последната версия на GFI WebMonitor също включва:

- Цялостна защита от малуер - Чрез използването на GFI WebMonitor Security Dashboard, ИТ администраторите ще са винаги информирани за важни потенциални проблеми със сигурността, като това кои опасни сайтове са били посещавани и блокирани, кои потребители са имали достъп до най-много зловредни програми, и какви вируси са заловени. Допълнително, за да е още по-добра защита, е добавен GFI VIPRE Antivirus, антивирусният продукт на GFI Software, който вече е една от няколко антивирусни машини предлагани с пакетите WebSecurity и UnifiedProtection.

- Разширен социален контрол – GFI WebMonitor сега идва с нова грануларна функционалност за социални сайтове и мрежи, позволяваща на ИТ отдела да блокира определени характеристики като игри и приложения, които водят до загуба на производителността, без това да спира цялостния достъп до съответните сайтове.

- Синхронизиране на инсталации на повече места – Нова конфигурационна функционалност дава на ИТ администраторите по лесен начин за внедряване на GFI WebMonitor в повече офиси или местоположения.

За да научите повече за GFI WebMonitor, моля, свържете се с дистрибутора за България – Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД (http://www.bsd.bg/) или изтеглете безплатна 30-дневна пробна версия на продукта от адрес: http://www.gfi.com/pages/webmon-selection-download.asp

За GFI Software

GFI Software е световноизвестен производител на софтуер за уеб и имейл сигурност, архивиране, факс сървъри, инструменти за мрежова сигурност и хоствани ИТ решения за малките и средни бизнеси, чрез разширяващо се глобално общество от партньори. Продуктите на GFI са на разположение за инсталиране в организациите, в облака или в различни хибридни варианти. Със своята спечелила много награди технология и конкурентни цени, и с фокус върху уникалните изисквания на малките и средни предприятия, GFI задоволява ИТ нуждите на организации в глобален мащаб. Компанията има офиси в САЩ, Великобритания, Австрия, Австралия, Малта, Хонг Конг, Филипините и Румъния, които заедно поддържат стотици хиляди инсталации по целия свят. GFI е фокусирана към каналите за продажби компания с хиляди партньори в целия свят, а също така е и Microsoft Gold Certified Partner.

За Бизнес Софтуер Дистрибутор

Бизнес Софтуер Дистрибутор е дистрибутор на качествен и достъпен софтуер за малки, средни и големи фирми и организации, доставян от водещи световни производители като AVG Technologies, GFI Software, Acronis, Condusiv Technologies, StarWind Software, I.R.I.S. Group и др. Предлаганите софтуерни решения включват антивирусна защита и сигурност, архивиране и възстановяване на данни, управление и наблюдение на сървъри, компютърни мрежи и бази данни, системни инструменти и др. Бизнес Софтуер Дистрибутор разпространява всички софтуерни продукти, чрез мрежата си от риселъри в цялата страна, като сред крайните потребители на софтуера са производствени и търговски фирми, телекомуникационни компании, банки и застрахователни дружества, министерства, областни и общински администрации и др. За повече информация, моля, посетете сайта им на адрес http://www.bsd.bg/ 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

СОФТШОП ЕООД

СОФТШОП ЕООД

Адрес:
София, 1612 ж.к. "Лагера", ул. "Хризантема" 20 Вх. Б
Телефони:
02 955 22 53
0878 220 110