GenSoft на 15!

Дата: 11 Октомври 2012г.

 

Фирма ГенСофт ООД е основана през 1997 година от екип програмисти ентусиасти.

Най-популярен продукт е складовата програма GenSoft MoneyWorks. Благодарение на желанията и изискавнията на нейните клиенти програмата MoneyWorks непрекъснато се развивива и надгражда с модули Производство, Счетоводство, Маркет, предлага десктоп и интеренет версия, връзка с онлайн магазин Summer Cart. Фирмата предлага отлична поддръжка - на място, по телефона, онлайн и печели доверието на над 8000 потребителя на складовия софтуер MoneyWorks.


През септември 2010 г. новият продукт GenSoft Bizzio печели при представянето си златен медал и диплом за най-иновативна ERP система на Международния технически панаир в Пловдив. В момента продуктът се радва на засилен интерес от фирми по ОП Конкурентноспособност за внедряване на решения на управление на бизнеса.


През януари 2012 мобилното приложение GenSoft MotoTest печели конкурса на Майкрософт България за апликация на Windows Phone 7. След това излиза MotoTest листовките на КАТ за Iphone, iPod и iPad, очаква се скоро за Android. И бъдещите кандидат-шофьори могат да решават най-новите листовки на КАТ на своя смартфон лесно, евтино и удобно.


Фирма ГенСофт ООД има офиси в София, Пловдив, Варна, Русе, Габрово и широка дистрибуторска мрежа; клиенти в Македония, Сърбия, Унгария, Румъния, Белгия и Китай.


Фирма ГенСофт ООД се гордее със своите служители и благодари на своите клиенти за оказаното доверие!

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

GenSoft Ltd.

GenSoft Ltd.

Адрес:
гр. София, ул.Златоструй 18а, ет.3
Телефони:
07001-93-93
02/ 946-40-98