GenSoft презентира нова функционалност за връзка на MoneyWorks с TecDoc

Дата: 30 Май 2012г.

 

 

 На 5 юни 2012 от 11 часа в конферентната зала на сградата на ГенСофт ще бъде първата от поредицата презентации на новата функционалност за връзка с TecDoc.


Фирма ГенСофт и ИгиСофт могат да предложат удобно софтуерно решение на търговците на авточасти, ползващи складовата програма MoneyWorks като покажат изградената връзка между базата на TecDoc и складовата програма MoneyWorks.

 

 

В рамките на 2 часа представител на ИгиСофт ще покаже техният продукт "За колите", който е платформа за интеграция с каталога на TecDoc , а представител на ГенСофт ще обясни модулът за синхронизация между складовата програма MoneyWorks и каталога , с помощта на който намерената информация в каталога на TecDoc се сихронизира с цени и наличности в складовата база на MoneyWorks. Ще има и представител на фирма НИКО 66 , който ще разкаже за вече внедреното и работещо софтуерно решение. Така изградената връзка за синхронизация е изключително удобна и полезна за всички търговци на авточасти за бързо търсене и намиране на най-подходящите по модел и цена части за коли, камиони и прочие.

Предстоящата презентация на 5 юни 2012г. е за търговци с авточасти за коли, предстои да бъде обяване отделна дата за търговците на камиони. Входът е свободен, но местата в залата са ограничени, затова е необходима предварителна заявка за участие на телефон 0888 66 35 16.

 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

GenSoft Ltd.

GenSoft Ltd.

Адрес:
гр. София, ул.Златоструй 18а, ет.3
Телефони:
07001-93-93
02/ 946-40-98