Геймъри играят за пръв път Call of Duty Black Ops III в режим мултиплейър на Gamescom

Дата: 05 Август 2015г.

NVIDIA очаква своите феновете на най- мащабното гейминг изложение Gamescom ( в зала 8, C40 / B41), в периода от 6 до 9 август 2015 в Кьолн, Германия, за да изпробват премиерната Call of Duty Black Ops III. Към днешна дата над 100 милиона души играят поне една от версиите на Call Duty, която може да се конкурира по интерес с някои холивудски премиери. Няколко хиляди фенове се събират на арената за да гледат големите гейм състезания.

Геймърите, които ще играят новата компютърна игра на щанда на NVIDIA ще получат код, с който ще получат възможност да се запишат за бета програмата на Call of Duty Black Ops III. Този код ще осигури достъп до играта по време на нейното тестване, както и възможност да предоставят обратна връзка, която ще допринесе за окончателния завършен вид на играта.

Call of Duty Black Ops III ще бъде представена на Gamescom на грандиозни 4K монитори и ще се задвижва от чифт графични карти NVIDIA GeForce Titan X в режим SLI.

След оптимизацията на Call of Duty Black Ops III за PC, NVIDIA ще окаже подкрепа за техническите и визуални ефекти, както и интеграцията на най-новите специални ефекти в играта.

Лансирането на най- новата част на серията Black Ops се оказа най-голямото развлекателно събитие на годината, а заглавието се превърна в най-популярната онлайн игра на своето поколение.

Call of Duty е много повече от забавна игра. Франчайза Call of Duty непрекъснато представя нови интерактивни и вълнуващи игри, отличавайки се с разнообразие, мултиплейърен режим, както и иновативен Zombie режим – всички в стил first person shooter. 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.