Гейминг приложението GeForce Experience 3.0 е налично за изтегляне от днес

Дата: 08 Септември 2016г.

Днес се NVIDIA лансира версия 3.0 на гейминг приложението GeForce Experience. Най-добрият начин да изпробвате GFE 3.0 е като изтеглите приложението директно от сайта GeForce. Новата версия предлага:

  • Допълнителна скорост. Новата версия GeForce Experience е по- бърза и по- лесна за използване и работи по-добре от всякога
  • Game-Ready драйвери. Потребителите имат достъп до game-ready драйвери, които са оптимизарани за всяко ново заглавие и могат да бъдат изтеглени само с един click.
  • Непрекъсната оптимизация на играта. GFE анализира CPU, GPU и дисплея и персонализира автоматично настройките на играта за по- добро изживяване
  • Споделяне на най -добрите моменти от играта. Потребителите могат да изразят своите умения в играта, като използват overlay-а, за да заснемат и споделят видеоклипове, екранни снимки и Livestream с приятели


За да се възползват от най-добрите характеристики на GFE е необходимо потребителите да се свържат с приложението чрез профил ( може да е профил NVIDIA, но също така може да влязат и с Facebook профил или Google+ профил. Свързването позволява:

- Бързо и лесно прехвърляне на настройки от множество компютри

- Достъп до награди GeForce

- Не е задължително абонирането за маркетинг имейли (по желание) и личните данни за регистрация няма да бъдат споделяни с трети лица

 Изтеглите приложението GFE 3.0 и открийте забележителните подобрения в скоростта и потребителският опит. 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.