GplayTV събират най-добрите геймъри в България с рекорден награден фонд от 25 000 лв.

Дата: 18 Юли 2016г.

 Награден фонд от 25 000 лв. са предвидили GPlayTV в предстоящото издание на гейм-турнирите Let's Play на най-големия фестивал за традиционна и модерна японска култура Анивенчър.
Най-добрите геймъри от цяла България ще се състезават в турнири по League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, StarCraft II: Lagacy of the Void и още много други.
Миналогодишното издание на Анивенчър събра над 7000 посетители и над 500 участници в различните гейминг състезания в зоната на GplayTV.

 
Оттогава досега компанията организира 7 гейм-турнира, 3 от които под името Let's Play. Над 2000 участници се включиха в организираните гейм-прояви на GPlay TV за по-малко от година с рададен награден фонд от над 30 000 лв.

 
“С нашите събития целим да стимулираме електронните спортове в България, подкрепяйки и развивайки родните ни таланти, като им даваме поле и стимул за изява, както на местно, така и на световно ниво. „ – споделят от GplayTV
Повече информация за събитието можете да откриете на http://letsplay.gplaytv.bg/

 

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Пюър комюникейшън

Пюър комюникейшън

Адрес:
София, ул. "22 септември" 7
Телефони:
+3592 439 77 00
+359878 98 08 61