Хей, даваме ти 50 EUR за нов софтуер от Microinvest

Дата: 16 Август 2013г.

 Във връзка със стремежа за осигуряване на стабилни и качествени решения се предлага обратно изкупуване на Microinvest Склад и/или Microinvest Коктейл с мигриране към Microinvest Склад Pro.

Също така всеки потребител, който притежава Microinvest Делта и/или Microinvest ТРЗ и ЛС, получава възможност да закупи Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro на по-ниска цена.

Чрез тази възможност клиентите плащат единствено разликата между продуктите и получават последната версия на най-съвременните софтуерни решения.

При изкупуването, старият лиценз се оценява на 50 EUR и клиентът има право да го запази!

Не отлагайте, възползвайте се от предложението и преминете към водеща складова система Microinvest Склад Pro и модерните счетоводни системи Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro.

Валидност на промоционалното предложение: 31.08.2013 г.

  • Цените са без ДДС

 

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.