IBS вече предлага продуктите IBM Power Systems

Дата: 17 Април 2013г.

IBM Power Systems са създадени за високи натоварвания и интензивни изчисления и могат да отговрят ефективно на предизвикателствата пред ИТ инфраструктурата.Те включват разнообразие от сървърни решения както за средния бизнес, така и за големите организации. 
Развитието на основните системи и натрупването на големи обеми от данни изискват сървърите от ново поколение да бъдат все по-гъвкави, надеждни и производителни, като в същото време да оптимизират разходите за експлоатация и поддръжка. IBM Power Systems обединяват всички тези характеристики в едно интегрирано, лесно за управление и ефективно решение. Повече от десетилетие IBM Power Systems комбинират производителност, скалируемост и ненадминати възможности за виртуализация, за да подпомогнат организациите в постигането на техните бизнес резултати.
Компаниите, които са се доверили на IBM Power Systems, не само оптимизират капиталовите и оперативните разходи, но постигат и конкурентни предимства чрез съкращаване на времето за разработка и внедряване на нови продукти и услуги. Комбинацията с решения за анализ на бизнеса им помагат да „уловят” в ранен стадий зараждащите се трендове и да насочат усилията си в разширяване на пазарния дял и проникването на нови пазарни сегменти.
Основни характеристики на IBM Power Systems:
Достъпни и енергийно ефективни;
Интегрирани и лесни за внедряване;
Ниска обща цена за притежание и бърза възвращаемост на инвестицията;
Надежност, гарантирана от избора на доказани операционни системи - IBM® AIX®, IBM i, Linux и решение за сървърна виртуализация.
Оторизацията на IBS съвпада със скорошното анонсиране на новите продукти от Power Systems портфолиото с POWER7+ технология, с които управлението на големи обеми данни и използването на облачни технологии ще бъдат достъпни за компании от всякакъв размер.  

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

myPR

myPR

Адрес:
София
Телефони:
089 752 8090