Игрите като професия и начин на живот – Game Dev Summit

Дата: 24 Септември 2012г.

Понеделник – 24 септември е последния ден на най-големия фестивал за градска култура провеждащ се в Интер Експо Център. Съвсем логично целият ден е отделен на Game Dev Summit. Конференцията е ориентирана както към студията за разработка на игри, така и към всички, които работят или търсят реализация в сферата на развлекателния софтуер и мултимедиите. Програмата на GDS Bulgaria 2012 повдига много широк спектър от теми, свързани с актуалните технически, творчески и бизнес процеси в гейм индустрията.

GDS Bulgaria 2012 е за професионалисти, но и за хора, които искат да превърнат разработката на игри в своя професия. В този смисъл имаме специално предложение към студентите, но и техните преподаватели ще получат ценни знания в рамките на конференцията.
GDS Bulgaria 2012 e преди всичко комуникационна платформа за една жизнена и постоянно растяща общност - на тези, които искат и знаят как да превърнат забавлението в професия.

Форумът откри генералния секретар на Европейската федерация на гейм дивелъпърите д-р Малте Берман с разговор за актуалните условия за гейм дивелъпмънта в ЕС.
Денят обещава да е интересен за всички. Независимо дали вече сте професионално ангажирани в разработката на игри, търсите реализация в тази област или просто искате да надникнете в кухнята на интерактивните забавления, GDS Bulgaria 2012 е срещата, която не бива да пропускате.

GDS Bulgaria 2012 ще събере на едно място представители на най-големите и успешни студия в България - хората, които взимат решения, прокарват тенденции, обучават кадри и създават нови работни места в бранша. В Интер Експо Център ще бъдат и визуалните артисти, графичните дизайнери, програмистите и маркетинг специалистите, които ще споделят своя опит в поредица от лекции, презентации, уъркшопове и дискусионни панели.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

Интер Експо Център

Интер Експо Център

Адрес:
бул.Цариградско шосе 147
Телефони:
+359 2 9655 220