Информационно Обслужване АД се включва в инициативата на Европейската комисия за безплатни обучения по програмиране - Europe Code Week

Дата: 26 Ноември 2013г.

Информационно Обслужване АД ще предостави възможност на десетки млади хора, деца и възрастни в България да се включат в безплатни обучения към европейската седмица, посветена на програмирането - Europe Code Week. Инициативата е подкрепена от вице-президента на европейската комисия - Нели Круз и ще се проведе в 29 европейски държави, част от които е и България. Целта е да се подкрепи предприемаческата инициатива у хората с идеи, като им се предостави достъп до безплатни технологични знания.

В продължение на четири дни, в периода 25-29 ноември, всеки желаещ може да се включи в обученията за начинаещи. Доказани специалисти от Информационно Обслужване АД и преподаватели от Нов български университет ще водят курсове по „Основи на PHP", „CSS за начинаещи", „Уеб дизайн за програмисти" и „Основи на Java за начинаещи и деца".

Курсовете ще се провеждат 4 вечери по 2 часа с присъствена форма и следните параметри:

25.11.13, Понеделник, 17:00ч. - 18:30, ЦПО Дървеница - User Friendly Web Design using Photoshop for beginners, Лектор - Веселина Скумова
26.11.13, Вторник, 17:00ч. - 19:00, ЦПО Дървеница - Основи на PHP, Лектор - Диана Пенчева
28.11.13, Четвъртък, 17:00ч. - 19:00, ЦПО Дървеница - Основи на CSS for beginners/kids, Лектор - Илия Горанов
29.11.13, Петък, 17:00. - 19:00ч., ЦПО Дървеница - Основи на Java програмиране, Лектор - Тодор Балабанов (Нов български университет)

Участието на компанията в тази инициатива е част от платформата за изграждане на центрове по ИТ компетентности в страната - InfoStart, чрез която ще се провеждат серия безплатни обучения по ИТ в 26 града в България.

За повече информация и записване, моля свържете се с Олга Недялкова на адрес: o.nedyalkova@is-bg.net

Още новини

RSS виж всички

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Информационно Обслужване АД

Информационно Обслужване АД

Адрес:
ул. "Панайот Волов" №2
Телефони:
phone +35929420352
mob: +359886900696