Иновативна платформа за обучение базирана на използване на социалните медии

Дата: 17 Ноември 2012г.

 

 

 

Сдружение "Знам и мога" подготвя учебно съдържание базирано на използване на социалните медии, което да способства за улесняване на работата на преподаватели и специалисти в сферата на професионалното образование и обучение, при работата им с младежи от селските райони. Обучителната платформа, чието изграждане е част от Европейски проект GIVE , програма Леонардо да Винчи – Трансфер на иновации, ще съдържа курсове, предоставящи базови познания за работа със социалните мрежи, както и обучителни модули в сферата на информационните и комуникационните технологии. Целта на платформата е създаването конкурентни предимства в младите хора от селските райони чрез предоставянето на иновативен трейнинг, който е съобразен с новостите в информационните технологии и изискванията на бизнеса в това отношение.

Още новини

RSS виж всички

С++ за начинаещи

Стартира записване за курс в 2 части - "Основи на програмирането" и "Въведение в програмирането със C++" за начинаещи.

Цялостен Java SE курс

Пакет от 3 курса - "Основи на програмирането", "Въведение в програмирането с Java" и "Java SE 8" на уникална цена от 749* лева вместо регулярните 1365 лева.

Основи на Софтуерното Тестване

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване

ИТ кариера с Open Academy

Кажете "Да" на кариера в ИТ сферата с новото издание на инициативата Open Academy 2018. Ако сте мотивирани и амбициозни, ако имате интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата, Open Academy е правилното решение.

Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането

Скъпи приятели, на 20.01.2018г. стартира курсът ни "Първи стъпки и Основни концепции в роботиката и програмирането".